Ελλάδα

Τι συζήτησαν Τσίπρας-Αγγελοπούλου

Πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να πάρει μέρος στο ετήσιο Συνέδριο τού Ιδρύματος «Clinton Global Initiative Mediterranean» (CGI), που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2015 στην Αθήνα, απηύθυνε η Γιάννα Αγγελοπούλου, στη σημερινή συνάντησή τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Αγγελοπούλου προσκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Συνέδριο και τον ενημέρωσε για το περιεχόμενό του, το οποίο στοχεύει να δώσει την ευκαιρία σε ηγέτες να συναντηθούν και να αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει η ανακοίνωση, αφού την ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ανέφερε ότι το Συνέδριο μπορεί να αναδείξει τις σημαντικές δυνατότητες μιας χώρας και ενός λαού που τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τα αποτελέσματα μιας ατελέσφορης πολιτικής λιτότητας που διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες.

Το πρώτο «CGI Mediterranean meeting» στην Ελλάδα, θα φέρει στο ίδιο τραπέζι ηγετικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, τον πολιτικό κόσμο, την κοινωνία των πολιτών, καθώς και φιλανθρώπους για να αντιμετωπίσουν οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις της περιοχής.«Η μεσογειακή συνάντηση CGI (Clinton Global Initiative) θα φέρει μαζί ηγετικές προσωπικότητες για να αντιμετωπίσουν προκλήσεις της περιοχής, όπως η ανεργία των νέων και η οικονομική και κοινωνική μεταβλητότητα, μέσω νέων Δεσμεύσεων για Δράση και για να αναδείξουν το τεράστιο αναπτυξιακό δυναμικό της περιοχής» είχε δηλώσει σχετικά ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον στις 23 του περασμένου Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 10ης Ετήσιας Συνάντησης της Clinton Global Initiative.

Πηγή: www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το