Τοπικά

Τι υποσχέθηκε ο δήμαρχος Α. Μπέος στην Πορταριά – “Γη και ύδωρ” μέσα από προεκλογικό φυλλάδιο

πορταρια

Είναι γνωστό το πολεμικό κλίμα μεταξύ της δημοτικής αρχής και της Κίνησης Πολιτών για το Νερό που δεν αναγνωρίζουν τη ΔΕΥΑΜΒ και το δικαίωμά της να διαχειρίζεται την άρδευση και την ύδρευση καθώς δεν θέλουν να καταβάλουν τέλη, τα οποία χρεώνεται το Πολεοδομικό Συγκρότημα.

Η Κίνηση Πολιτών κατήγγειλε τη δημοτική αρχή ότι απειλεί τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων να εγκρίνουν τον κανονισμό άρδευσης και χαρακτήρισε “κωλοτούμπα” τον Α. Μπέο για αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων, παρουσιάζοντας και φυλλάδιο που διανεμήθηκε την προεκλογική περίοδο στα χωριά. Ο Α. Μπέος μέσω του γραφείου Τύπου διέψευσε τα πάντα για την ύπαρξη προεκλογικού φυλλαδίου, το οποίο υποσχόταν να γίνει “καντονία” η Πορταριά.

Η ανακοίνωση του δημάρχου εις βάρος τους ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

Πρώτον ουδέποτε εκδόθηκε φυλλάδιο του συνδυασμού μας και μάλιστα να περιέχει τα όσα ασύστολα ψεύδη αναφέρονται στην ανακοίνωση. Αντίθετα οι κάτοικοι ιδιαίτερα των ορεινών οικισμών του Δήμου μας θα θυμούνται ασφαλώς τις κόντρες του ίδιου του Δημάρχου με τοπικούς παράγοντες, για τις σταθερές και αμετακίνητες απόψεις του για τη διαχείριση του νερού, χωρίς να υπολογίζει το εκλογικό-πολιτικό κόστος”.

Το προεκλογικό φυλλάδιο, που ωστόσο είχε διανεμηθεί και φέρει τον τίτλο της παράταξης, το όνομα του τότε υποψήφιου δημάρχου και υποσχόταν απαλλαγή στους κατοίκους από κάθε υποχρέωση και το οποίο έχουν στα χέρια τους οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι, είναι το εξής:

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ 1

ΦΥΛΛΑΔΙΟ 2

φυλλάδιο 3

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το