Τοπικά

Θρίλερ από σφαίρα σε νεαρό στο Αλιβέρι – Τον βρήκε στον λαιμό

Απίστευτες ιστορίες εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Αχιλλοπούλειο, με έναν 26χρονο άντρα που χτυπήθηκε από σφαίρα και επέζησε. Μεταφέρθηκε με επιληπτική κρίση από το Αλιβέρι για να διαπιστωθεί στο Νοσοκομείο ότι έφερε τραύμα από σφαίρα στον λαιμό και συγκεκριμένα στον στερνοκλινομαστοειδή, ενώ το ίδιο βράδυ ομογενής από τη Ρωσία έσπασε τζαμαρία στα επείγοντα.
Νύχτα θρίλερ στο Αχιλλοπούλειο, όταν το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλίση για να μεταφέρει από το Αλιβέρι έναν νεαρό άντρα με επιληπτική κρίση. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στην αξονική αποδείχθηκε ότι ήταν σφαίρα δύο εκατοστών. Σήμανε συναγερμός και εκτιμήθηκε πως χτυπήθηκε από εξοστρακισμό της σφαίρας σύμφωνα και με όσα είπε ο ίδιος, αλλά και με όσα εκτιμά η αστυνομία, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιος πυροβόλησε στην περιοχή του Αλιβερίου.
Στο νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν περίπου 50 άτομα από το Αλιβέρι και δημιουργήθηκε χάος. Ο άντρας δεν μπορούσε να εξηγήσει πως χτυπήθηκε και έλεγε στους γιατρούς που του έδειξαν τη σφαίρα πως δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά ένιωσε μόνο ένα κάψιμο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια όπου τόσο ο ίδιος όσο και οι συγγενείς του δήλωναν πως τίποτα δεν έγινε αντιληπτό, ενώ η αστυνομία ερευνά ποιος πυροβολούσε εκείνη την ώρα στην περιοχή.
Ο άντρας μεταφέρθηκε αμέσως μετά σε Νοσοκομείο της Λάρισας και δεν νοσηλεύτηκε στο Αχιλλοπούλειο.

Γυαλιά – καρφιά στα Επείγοντα από ομογενή

Η νύχτα φόβου στο Αχιλλοπούλειο συνεχίστηκε με έναν ομογενή από τη Ρωσία να ρίχνει μεθυσμένος τη τζαμαρία στα επείγοντα . Είχε προηγηθεί σε μπαρ ξυλοδαρμός με μια παρέα και ο ομογενής μετέφερε τον φίλο του επίσης μεθυσμένο στο Νοσοκομείο. Χωρίς λόγο τα έκανε γυαλιά καρφιά στο Νοσοκομείο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το