Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα γυρίσματα της ταινίας «Dirty Angels»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου και την Κυριακή 22 του μήνα, λόγω γυρισμάτων της ταινίας «Dirty Angels» από την εταιρεία παραγωγής «Dirty Angels Mike», ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, από ώρα 07:00 έως ώρα 18:00 την Πέμπτη 19/01/2023 και την Κυριακή 22/01/2023, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ανώνυμη οδό που συνδέει τον Α/Κ Κ7 (Συκεών – Επταπυργίου) της Περιφερειακής οδού με τους οικισμούς Εξοχής και Ασβεστοχωρίου, του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, από το ύψος περίπου 250 μέτρων μετά το ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ με κατεύθυνση προς Εξοχή έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εμμανουήλ Παππά (οδός που οδηγεί εντός Ασβεστοχωρίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με την χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, διαμέσου της Περιφερειακής οδού έως τον Α/Κ Κ6 (Νεάπολης) και της Λεωφόρου Παπανικολάου.

Επισημαίνεται ότι οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα πραγματοποιηθούν ως είχαν αρχικά προγραμματιστεί, για την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το