Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αναβολή «λόγω κολικού του νεφρού» πήρε ο 40χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 71χρονο

Αναβλήθηκε η δίκη του γνώστη ιαπωνικών πολεμικών τεχνών στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκιδικής, που κατηγορείται για το περιστατικό του θανάτου 71χρονου συνταξιούχου στις 18 Σεπτεμβρίου του 2021 σε πάρκο της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου επικαλέστηκε αιφνίδιο πρόβλημα υγείας του εντολέα του (κολικό του νεφρού), με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε Νοσοκομείο το προηγούμενο βράδυ.

Θυμίζουμε ότι μετά από διαπληκτισμό για τα σκυλιά τους, ο 40χρονος και γνώστης πολεμικών τεχνών (Ninjutsu) – σεσημασμένος κατά πληροφορίες για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών – ακολούθησε τον 71χρονο και τον χτύπησε πισώπλατα. Το αποτέλεσμα ήταν ο 71χρονος συνταξιούχος, μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε, να πέσει σε και να νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε καταστολή. Tελικά, μετά από νοσηλεία ενός μήνα, κατέληξε.

Ο 40χρονος, που δεν είχε προφυλακιστεί, διώκεται για θανατηφόρα σωματική βλάβη, η οποία έχει ως ανώτατο όριο ποινής τα 10 χρόνια, παρά το γεγονός ότι η οικογένεια του 71χρονου είχε ζητήσει να αλλάξει η κατηγορία και να μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Η οικογένεια του ηλικιωμένου, μέσα στον βουβό της πόνο, ζητάει τη δικαίωσή της, καθώς, όπως τόνισαν στο protothema.gr, ο άνθρωπός τους έφυγε εντελώς άδικα από τη ζωή πληρώνοντας, όπως χαρακτηριστικά λένε, την κτηνώδη επίθεση του κατηγορουμένου, γνώστη πολεμικών τεχνών, ο οποίος δεν σεβάστηκε ούτε την ηλικία, αλλά ούτε και το γεγονός ότι ο άνθρωπός τους αποχωρούσε, χτυπώντας τον πισώπλατα.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το