Τοπικά

Τεστ μνήμης σε Βελεστίνο και Στεφανοβίκειο

Ως συνέχεια της ενημερωτικής δράσης του ειδικού κέντρου ημέρας διασύνδεσης από την Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ που πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο, προγραμματίζονται από το ΚΕΠ Υγείας και το Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Ρήγα Φεραίου τεστ μνήμης:
Σε δημότες του Βελεστίνου στις 6 Οκτωβρίου και ώρες 9.00-13.00, στον χώρο του Βοήθεια στο Σπίτι έναντι πλατείας Ρολογιού και του Στεφανοβικείου στις 12 Οκτωβρίου και ώρες 9.00-13.00, στον χώρο του Βοήθεια στο Σπίτι στο Περιφερειακό Ιατρείο Στεφανοβικείου.
Μέσω του παραπάνω προγράμματος ελέγχου μνήμης είναι ο εντοπισμός πιθανών δυσκολιών μνήμης, κρίσης, προσοχής, συγκέντρωσης, λόγου και μάθησης που ίσως οφείλονται στη νόσο Alzheimer ή σε άλλου τύπου άνοια.
Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί από το επιστημονικό προσωπικό του ειδικού κέντρου ημέρας διασύνδεσης από την Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ αφορά άντρες και γυναίκες με σημάδια απώλειας μνήμης. Για τη διαδικασία και τις πληροφορίες που συλλέγονται τηρείται το απόρρητο.
Όσοι δημότες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο τηλέφωνο 2425023794.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το