Τοπικά

Ταλαιπωρία για επιβάτες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Απίστευτη ταλαιπωρία χθες για όσους ήθελαν να ταξιδέψουν από Βόλο για Αθήνα και από Αθήνα για Βόλο, λόγω του ότι απαγορεύτηκε τη Δευτέρα το βράδυ, η κυκλοφορία οχημάτων άνω των 3,5τ., με αποτέλεσμα να μην επιτραπεί ούτε στα υπεραστικά λεωφορεία να εκτελέσουν δρομολόγιο.
Το βραδινό προχθεσινό δρομολόγιο από Αθήνα για Βόλο, δεν εκτελέστηκε, παρά το γεγονός όπως αναφέρουν και οι οδηγοί ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο δρόμο.
Αντίστοιχα δεν εκτελέστηκαν ούτε τα χθεσινά πρωινά δρομολόγια των 4, 7, 9 κι 11 το πρωί από Βόλο για Αθήνα, με τους επιβάτες να ταλαιπωρούνται, καθώς η απόφαση απαγόρευσης εκδόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα, τόσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, όσο και οι επιβάτες, να ενημερωθούν από τα μέσα ενημέρωσης.
Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρης Κολυνδρίνης εμφανώς εκνευρισμένος με όλη αυτή την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επιβάτες κι οι οδηγοί ανέφερε «έβγαλαν μια απόφαση ότι δεν εκτελούνται δρομολόγια, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν.Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο δρόμο και στην κυκλοφορία. Η απαγόρευση εκδόθηκε χωρίς λόγο και αιτία, επειδή κάποιοι καρεκλοκένταυροι φοβούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κλείσανε τη συγκοινωνία και διακόψανε τα δρομολόγια χωρίς λόγο. Όλο αυτό το πρόβλημα και την ταλαιπωρία τη δημιούργησαν κάποιοι στην Αθήνα. Ο δρόμος δεν είχε κανένα πρόβλημα».
Να σημειωθεί ότι μετά από πλήθος διαμαρτυριών, τα δρομολόγια ξεκίνησαν χθες στη 1 το μεσημέρι, χωρίς να χρειαστεί να μπούνε επιπλέον δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που ήθελε να ταξιδέψει για Αθήνα. «Είχα τον κόσμο από τις 4 το πρωί να ταλαιπωρείται γιατί δε μας ενημέρωσαν. Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Κολυνδρίνης.
Το θέμα αναδείχθηκε και από αρκετούς χρήστες στα social media με διάφορα σχόλια για τις απαγορεύσεις και τις καθυστερήσεις που υπήρξαν.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το