Τοπικά

Συνέχεια επιτυχιών για απόφοιτους της Μαγνησίας

Η «Θ» δημοσιεύει και σήμερα φωτογραφίες αποφοίτων που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, λόγω των υψηλών βαθμολογιών που συγκέντρωσαν.
Η Σοφία-Ζωή Σωτηρίου από το ΓΕΛ Αγριάς συγκέντρωσε μία από τις καλύτερες βαθμολογίες στο σχολείο της πετυχαίνοντας 18.367 μόρια στην ομάδα προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής. Η καλύτερη βαθμολογία σε εξεταζόμενο μάθημα ήταν 20 στην Πληροφορική και σκοπός της είναι η εισαγωγή της στη Σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο Γεώργιος Καράκης από το 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 18.245 μόρια, ενώ ξεχώρισαν οι βαθμολογίες του στα Μαθηματικά και στη Χημεία που έγραψε και στα δύο μαθήματα 19,4. Στόχος του πλέον είναι η εισαγωγή του στα Σώματα Ασφαλείας.
Η Ασημίνα Σάββα από το 5ο Γενικό Λύκειο Βόλου έγραψε το απόλυτο 20 σε δύο μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων, την Οικονομία και την Πληροφορική. Την Παρασκευή οι κόποι της ανταμείφθηκαν αφού συγκέντρωσε 17.073 μόρια και βάζει «πλώρη» για Οικονομικές σχολές και σχολές Πληροφορικής.
Στο Ιστορικό της Θεσσαλονίκης ή στο Τμήμα Φιλολογίας της ίδιας πόλης επιθυμεί να εισαχθεί η απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Τσαγκαράδας Σπυριδούλα Πατατούκου, που κατάφερε να συγκεντρώσει 15.235 μόρια στο πρώτο επιστημονικό πεδίο. Η κοπέλα ήρθε πρώτη στο σχολείο της, παρά τις πολλές δυσκολίες που έκρυβε η φετινή χρονιά, λόγω της καραντίνας, μέσα σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον με την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης.

Από ΕΠΑΛ
Σημαντική επιτυχία στις πανελλαδικές και από την απόφοιτο του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου Αλεξάνδρα-Ραφαέλα Αποστόλου. Από τον τομέα της Υγείας κατάφερε να συγκεντρώσει 18.675 μόρια και οι υψηλότερες βαθμολογίες της ήταν 19,8 στην Υγιεινή και 19,2 στην Ανατομία. Η Αλεξάνδρα Ραφαέλα φιλοδοξεί να περάσει στο Τμήμα Βιολογίας.
O Στυλιανός Σδρούλιας από το 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας συγκέντρωσε 18.180 μόρια στα μαθήματα ειδικότητας, ενώ οι υψηλότερες επιδόσεις του ήταν στην Ανατομία που έγραψε 19,1 και στην Υγιεινή που έγραψε 19. Με τα μόρια που συγκέντρωσε στοχεύει την Ιατρική και τη φυσιοθεραπεία.
Από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου η Βασιλική Κουρή κατάφερε να συγκεντρώσει 16.895 μόρια στον Τομέα Υγείας. Στόχος της είναι η εισαγωγή της στη Σχολή Νοσηλευτικής αφού ήδη εργάζεται ως νοσηλεύτρια Δ.Ε. στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το