Τοπικά

Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Σωκράτης Αναγνώστου, με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ιωάννη Αναστασίου.

Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ανάληψης των νέων καθηκόντων του κ. Αναστασίου, στον τομέα του τουρισμού. Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, κινήθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου για την προώθηση της κρουαζιέρας και του τουρισμού, αλλά και στις από κοινού δράσεις που δύναται να αναληφθούν μεταξύ ΟΛΒ και Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου η Μαγνησία και το λιμάνι του Βόλου να «πρωταγωνιστήσει» τουριστικά.

Επιπλέον, τέθηκαν ζητήματα υποδομών, με αφορμή και τις πρόσφατες πλημμύρες του Σεπτεμβρίου που έπληξαν την περιοχή και τις πρωτοβουλίες από πλευράς Περιφέρειας για την εν γένει τουριστική προώθηση κι ανάπτυξη της περιοχής. Μεταξύ άλλων μάλιστα, συζητήθηκε και η πρόταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δημιουργία πολιτιστικής διαδρομής κρουαζιέρας με Home port το λιμάνι του Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το