Τοπικά

Συνάντηση Χρ. Τριαντόπουλου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναβάθμιση του αγώνα ανάβασης της Πορταριάς

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου κ. Γιώργο Μπέτα, πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, με αντικείμενο την αναβάθμιση του αγώνα ανάβασης στην Πορταριά, στο ευρύτερο πλαίσιο της ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, και αναλύθηκαν οι περαιτέρω ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε σχετικά με τη συνάντηση: «Συζητήσαμε την αναγκαιότητα αναβάθμισης του ιστορικού αγώνα, την ανάβαση της Πορταριάς του Πηλίου, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού μας, που υλοποιούμε με συνέπεια από πέρσι, με αιχμή του δόρατος το EKO Acropolis Rally και την παγκόσμια απήχησή του. Για να πολλαπλασιάζουμε διαρκώς τα εθνικά οφέλη, τόσο για τις τοπικές κοινωνίες όσο και τη διεθνή εικόνα της χώρας μας. Η οικογένεια του Motorsport μεγαλώνει κάθε μέρα!»

Από την πλευρά του, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος σημείωσε: «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, όπου μαζί με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, κ. Γιώργο Μπέτα, συζητήσαμε και αναλύσαμε εκτενώς το ενδεχόμενο της αναβάθμισης του αγώνα ανάβασης στη Πορταριά του Πηλίου, στο πλαίσιο της μεγάλης αναβάθμισης και ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού -με διεθνή εμβέλεια-, που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε η βάση της συνεργασίας και τα επόμενα βήματα ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα – με πολλαπλά οφέλη για το Πήλιο και τον Βόλο. Και αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί την επόμενη περίοδο. Θερμές ευχαριστίες στον Υφυπουργό».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το