Τοπικά

Συμμετοχή σε τέσσερις τουριστικές εκθέσεις μέχρι τέλος του 2017 για τον Δήμο Βόλου και κόστος 48.000 ευρώ

Σε τέσσερις τουριστικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό θα συμμετάσχει ο Δήμος Βόλου μέχρι τέλος του 2017, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται σε 48.000 ευρώ. Σχετική απόφαση θα λάβει στην αυριανή του (6 μ.μ.) συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Η πρώτη συμμετοχή αφορά τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Παρισιού «Top Resa» το διάστημα 26 – 29 Σεπτεμβρίου, σε μισθωμένο χώρο στο ενιαίο περίπτερο του ΕΟΤ. Προβλέπεται ότι θα απαιτηθεί πίστωση 10.000 ευρώ για έξοδα μίσθωσης χώρου και stand από τον ΕΟΤ, έξοδα αποστολής, οργάνωσης, παρουσίασης υλικού προβολής στον εκθεσιακό χώρο, μετάβασης, διαμονής ενός ατόμου και παροχής υπηρεσιών διερμηνείας.
Η δεύτερη συμμετοχή αφορά τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου «WTM», στο διάστημα 6 – 8 Νοεμβρίου, σε μισθωμένο χώρο στο ενιαίο περίπτερο του ΕΟΤ. Προβλέπεται ότι θα απαιτηθεί πίστωση 14.000 ευρώ για έξοδα μίσθωσης χώρου και stand από τον ΕΟΤ, έξοδα αποστολής, οργάνωσης, παρουσίασης υλικού προβολής στον εκθεσιακό χώρο, μετάβασης, διαμονής και υποχρεωτικής ασφάλισης δύο ατόμων λόγω σχετικής υποχρέωσης.
Επόμενος σταθμός θα είναι η Τουριστική Έκθεση Θεσσαλονίκης Philoxenia, το διάστημα 10 – 12 Νοεμβρίου, με αυτόνομο περίπτερο. Προβλέπεται ότι θα απαιτηθεί πίστωση 14.000 ευρώ, για τη μίσθωση χώρου, την κατασκευή περιπτέρου, για δαπάνες αποστολής, οργάνωσης και παρουσίασης υλικού προβολής στον εκθεσιακό χώρο και μετάβασης τεσσάρων ατόμων.
Τελευταία συμμετοχή για το 2017 θα είναι στην Τουριστική Έκθεση της Βαρσοβίας «Grecka Panorama», στο διάστημα 2 – 3 Δεκεμβρίου, με αυτόνομο περίπτερο. Προβλέπεται ότι θα απαιτηθεί πίστωση 10.000 ευρώ, για τη μίσθωση και την κατασκευή του χώρου και του περιπτέρου, για δαπάνες αποστολής, οργάνωσης και παρουσίασης υλικού προβολής στον εκθεσιακό χώρο, μετάβασης και διαμονής τριών ατόμων και παροχής υπηρεσιών διερμηνείας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το