ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πωλείται το Chrysler Building στη Νέα Υόρκη

Κόσμος

Κέρδισε την Χαλκηδόνα η Νίκη Βόλου

Αθλητισμός

Εκτός ΚΙΝΑΛ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Ελλάδα

Ξύλο…

Παραπολιτικά

Με και άνευ ΣΥΡΙΖΑ

Παραπολιτικά

«Στίγμα» Σκουρλέτη

Παραπολιτικά

Ονόματα

Παραπολιτικά

Γενική συνέλευση της Βολιώτικης Χορωδίας

Τοπικά

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη νέα του εποχή

Άρθρα

Αύξηση 2,5% του κόστους παραγωγής των αγροτών

Τοπικά

Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών η ΔΗΜΑΡ

Ελλάδα

Τοπικά

Στο πρόγραμμα Εράσμους «Ας σταματήσουμε την καταναλωτική Μανία» το 2ο Λύκειο Βόλου

Το 2ο Λύκειο Βόλου συμμετέχει φέτος σε πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «Ας σταματήσουμε την καταναλωτική μανία – Let’s stop consumption frenzly».
Στόχοι του έργου είναι να αποτρέψει τους μαθητές από τη μη βιώσιμη κατανάλωση και να πετύχει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την καταναλωτική μανία και την επίγνωση ότι η συνεχής κατανάλωση δεν είναι ρεαλιστικός στόχος.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 24 μήνες συνολικά (2018-2020) με ημερομηνία έναρξης την 1η Οκτωβρίου 2018. Συντονίστρια χώρα είναι η Ισπανία. Συμμετέχουν, εκτός από την Ελλάδα και την Ισπανία, η Τουρκία, η Ρουμανία και η Λιθουανία. Τα σχολεία που συμμετέχουν είναι: Colegio Nuestra Senora de Montesiοn στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, Κurtkoy Αnadolu Lises στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, Vilniaus Tuskulenu gimnazija στο Βίλνιους της Λιθουανίας, Ady Endre Oradea στην Οραντέα της Ρουμανίας. Στο πρόγραμμα συμμετέχει το 2ο Λύκειο Βόλου ως εταίρος, μετά από απόφαση του Συλλόγου των διδασκόντων, με 25 συνολικά μαθητές (11 από τη Β’ Λυκείου και 14 από την Α’ Λυκείου) και 9 εκπαιδευτικούς. Η παιδαγωγική ομάδα αποτελείται από τον διευθυντή του σχολείου, Χατζηκυριάκο Γεώργιο (ΠΕ04), την Μπατζούκη Κλεοπάτρα (ΠΕ78), που είναι και η συντονίστρια του προγράμματος, τον υποδιευθυντή του σχολείου Σταμάτη Νικόλαο (ΠΕ80), τον Βέη Νικόλαο (ΠΕ04), τη Λυκοδήμου Ελένη (ΠΕ02), τη Δημητρακοπούλου Γεωργία (ΠΕ03), τον Φιλοσόγλου Κυριάκο (ΠΕ03), τη Ναουμίδου Ευστρατία (ΠΕ04) και τον Καρακαστανιά Γεώργιο (ΠΕ11).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το