Τοπικά

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας σήμερα στη Γορίτσα

Η ερασιτεχνική ομάδα ορεινής ποδηλασίας του Βόλου, MTB4FUN VOLOS, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά, τον καθιερωμένο πλέον, αγώνα ορεινής ποδηλασίας -3rd GORITSA XCO MTB RACE- σήμερα Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Ο αγώνας θα είναι μορφής Ολυμπιακού XCO ανοικτής κατηγορίας ΟΡΕΝ σε μια νέα κυκλική και απαιτητική διαδρομή 6,4 χλμ. και θα διεξαχθεί στον λόφο της Γορίτσας, ο οποίος απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης μας.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα δοθούν στην πλατεία του λόφου στις 11:00, με δικαίωμα συμμετοχής σύλλογοι και ομάδες, αλλά και ανεξάρτητοι αθλητές που γνωρίζουν το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας.
Θα πραγματοποιηθεί προ-εκκίνηση 1 χλμ. και 4 στροφές με κατανομή: 11% μονοπάτι Rock Garden, 60% μονοπάτι Rock Gravel, 16% δασικός δρόμος, και 13% άσφαλτος.
Όσοι ενδιαφέρονται να περάσουν μια Κυριακή όμορφα και ευχάριστα στον αγαπημένο μας λόφο της Γορίτσας παρακολουθώντας από κοντά για τρίτη φορά στην περιοχή μας ένα τέτοιο γεγονός, τους περιμένουμε ως θεατές, αλλά και ως εθελοντές, επικοινωνώντας στη σελίδα μας στο fb (MTB4FUN VOLOS/εκδηλώσεις) και στα τηλέφωνα: 2421040380, 2421056957.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το