Ελλάδα

Στο πειθαρχικό στέλεχος της ΓΓΕ για αναρτήσεις κατά της μητέρας του Π. Φύσσα

kormikiaris
Οργισμένα είναι τα σχόλια χρηστών του Ιντερνετ – και όχι μόνο – για τα προσβλητικά και απαξιωτικά σχόλια του στελέχους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Πέτρου Κορμικιάρη, στο Twitter, κατά του Παύλου Φύσσα και της μητέρας του.

«Νέο δακρύβρεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα. Τό ότι ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του, ως μητέρα, δεν την αφορούσε. Βρέ ούστ», έγραψε στην αναρτησή του, αναφερόμενος στην κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Από ότι προέκυψε στην συνέχεια δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει αμφιλεγόμενες αναρτήσεις. Πρόσφατα είχε γράψει: «Γιατί οι αρμόδιοι εισαγγελείς δεν συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον πατέρα του Φύσσα μετά την ομολογία του για τις ευθύνες διαπαιδαγώγησής του;».

Κατά καιρούς μέσα από τα σχόλιά του, προτρέπει όσους τον «ακολουθούν» να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, έχει αμφισβητήσει το Ολοκαύτωμα, ενώ έχει αναφερθεί αρνητικά και απέναντι στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει.

Ο υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης, αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το