Αθλητισμός

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στην Καβάλα ο στίβος της Νίκης Βόλου

Με 10 αθλητές (4 αθλητές και 6 αθλήτριες) θα συμμετέχει το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’) που θα διεξαχθεί στις 13-14 Ιουλίου στην Καβάλα.
Την αποστολή, θα συνοδεύσουν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας, Βάσω Κολλυμένου Βάσω, ο νέος έφορος στίβου Γιώργος Τάκης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Χρόνης Βελέντζας Χρόνης και Δημήτρης Μπατζανός.

Οι συμμετοχές:
1. Αντωνιάδης Αλέξανδρος 4χ80μ.
2. Βελέντζα Ανδρομάχη μήκος – 80μ.εμπ.
3.Ζαμουρίδης Άγγελος 300μ. – 4χ80μ.
4. Ιορδανίδης Κων/νος σφαίρα – 4χ80μ.
5. Κωστόλα Έλμα ύψος
6.Μιχαλόπουλος Πέτρος 4χ80μ.
7. Παπασακελαρίου Σταυρούλα 300μ.εμπ. – 4χ300μ.
8. Τζιόρτζιου Τζορτζίνα 80μ. – 4χ300μ.
9. Τσιάνου Ανδρομάχη 80μ. – 4χ300μ.
10. Χούστη Κατερίνα 150μ. – 4χ300μ.

Η αποστολή θα αναχωρήσει με λεωφορείο από την πύλη του Πανθεσσαλικού Σταδίου την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 15:00 και η επιστροφή θα γίνει στο ίδιο σημείο την Κυριακή 14 Ιουλίου αργά το βράδυ.
Με την παρουσία πολλών γονέων και φίλων θα γίνει η «μύηση» των μικρών μας αθλητών στη χαρά ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος, βιώνοντας ο κάθε ένας ξεχωριστά την δική του εμπειρία, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αθλητικό τους εξοπλισμό (στολή, spikes, φόρμα, μπλουζάκια συλλόγου κ.α.), καθώς κι ότι άλλο προσωπικό χρειάζονται για την διαμονή τους στο ξενοδοχείο. (Προσοχή! Αγωνιζόμαστε με την στολή του συλλόγου και όσοι δεν έχουν απευθύνονται στους προπονητές τους)
Ευχόμαστε στην 10μελή αποστολή της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ να χαρούν την συμμετοχή τους στον αγώνα και να πετύχουν τους στόχους τους.
Ο έφορος, η διοικούσα επιτροπή και οι προπονητές, θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους, ώστε η συμμετοχή των παιδιών ειδικά σε αυτό το Πρωτάθλημα, να τους μείνει αξέχαστη!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το