Αθλητισμός

Στο «μικροσκόπιο» της Νίκης οι αδελφοί Κυρίτση

Στο «μικροσκόπιο» της Νίκης βρίσκονται ο Θάνος και ο Γιάννης Κυρίτσης. Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει παρακολουθήσει τους δύο αδελφούς αγωνιζόμενους με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου και είναι πιθανό να συμμετάσχουν στην προετοιμασία των «κυανολεύκων» και να αποκτηθούν.

 Είναι γνωστό ότι η Νίκη ήταν από τις λίγες ομάδες που εξασφάλισαν την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, γεγονός που της επιτρέπει να κάνει μεταγραφές χωρίς περιορισμό ηλικίας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι «κυανόλευκοι» δεν θα στρέψουν το βλέμμα τους και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν φιλοδοξίες.

Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Θάνος και ο Γιάννης Κυρίτσης. Οι δύο αδελφοί έχουν ξεχωρίσει φέτος με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Μάλιστα έχουν σημαντικό μερίδιο στην κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ενώ διεκδίκησαν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 συμμετέχοντας στα πλέι οφ.

Μπορεί εκεί ο Διαγόρας να μην κατάφερε να πάρει μία από τις προνομιούχες θέσεις, αλλά οι αδελφοί Κυρίτση συνέχισαν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις. Μάλιστα ο προπονητής τους, Στέλιος Αρσένος, μόνο καλά λόγια έχει να πει τόσο για την ποδοσφαιρική τους αξία, όσο και για τον χαρακτήρα τους.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν εδώ και καιρό στο «μικροσκόπιο» τους δύο παίκτες και τους παρακολουθούν στενά. Είναι αξιοσημείωτο το ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης τούς έχει δει εν δράσει βρισκόμενος στις εξέδρες του γηπέδου του Στεφανοβικείου και η γνώμη που αποκόμισε ήταν ιδιαίτερα θετική.

Ο Θάνος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και κυρίως ως «οκτάρι» σε σύστημα 4-3-3, ενώ ο Γιάννης παίζει στα άκρα ως εξτρέμ. Θεωρείται πολύ πιθανόν τα δύο αδέλφια να λάβουν μέρος στην προετοιμασία και να αποκτηθούν από τη Νίκη.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το