Αθλητισμός

Στη “μάχη” της Β’ Εθνικής πόλο ρίχνεται ο ΟΕΑ/ΝΑΒ

Σήμερα θα γίνει η εκκίνηση της Β’ Εθνικής πόλο ανδρών, όπου μετέχει ο ΟΕΑ/ΝΑΒ. Λόγω κορωνοϊού δεν θα υπάρξει υποβιβασμός φέτος και ουσιαστικά η Α’ Φάση διεξάγεται για να καταρτιστούν οι όμιλοι στον επόμενο γύρο. Δηλαδή οι πρώτοι των τεσσάρων γκρουπ θα τεθούν επικεφαλής ομίλων και θα αποτελέσουν τους οικοδεσπότες στη Β’ Φάση, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες θα χωριστούν σε δυναμικότητα με βάση την κατάταξή τους αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ συμπεριλήφθηκε στον όμιλο της Πάτρας μαζί με τον ΝΟ Ναυπλίου, τον Επειό Ήλιδας και τον ΝΑΟ Κέρκυρας και θα παραταχθεί σημαντικά ενισχυμένος. Οι αγώνες αρχίζουν σήμερα και ο προπονητής Λάμπρος Καρύδας τόνισε σχετικά στη «Θ»:
«Το γεγονός ότι δεν υποβιβαστούν ομάδες διώχνει το άγχος από πάνω μας. Μας δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούμε πιο ελεύθερα και να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και μένει να δούμε τα αποτελέσματα της προετοιμασίας που κάναμε το τελευταίο τρίμηνο, αφού νωρίτερα οι πισίνες ήταν κλειστές.
Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι η κατάληξη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στη Β’ Φάση, οι οποίες δίνουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ της Β’ Εθνικής».
Μοναδική απουσία για το βολιώτικο συγκρότημα είναι ο τραυματίας Γιώργος Γκρέμιλας. Ωστόσο ο Λάμπρος Καρύδας αισιοδοξεί ότι θα τον έχει υπό τις οδηγίες του στη Β’ Φάση, η οποία είναι και η πιο κρίσιμη.
Το ρόστερ έχει ως εξής: Γιάννης Δίπλας, Θάνος Κοζανίτης, Μανώλης Πάκος, Σταμούλης Σαραγγανίδας, Άγγελος Μαρτζούχος, Αλέξανδρος Λιβανός, Λευτέρης Ανδρής, Μανώλης Καραΐσκος, Κωνσταντίνος Καραΐσκος, Ιωάννης Κατσώνης, Ιάσων Μάρκου, Γιώργος Σούγγαρης, Μανώλης Γκατζούνας, Ηλίας Θάνος, Στέλιος Κουκορίνης και Δημήτρης Κούτρας.
Το πρόγραμμα του ομίλου που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» στην Πάτρα είναι το ακόλουθο:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/7
1η αγωνιστική
18.30 Ναύπλιο-Επειός
20.00 Κέρκυρα-ΟΕΑ/ΝΑΒ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/7
2η αγωνιστική
09.30 Κέρκυρα-Επειός
11.00 Ναύπλιο-ΟΕΑ/ΝΑΒ
3η αγωνιστική
17.00 Ναύπλιο-Κέρκυρα
18.30 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Επειός

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το