Τοπικά

Στις 16 Σεπτεμβρίου oι δίκες πρώην υπαλλήλων του Δήμου που κατηγορούνται για απιστία και υπεξαίρεση

Στις 16 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, μετά από αναβολές, η ποινική υπόθεση του πρώην δημοτικού ταμία του Δήμου Βόλου που κατηγορείται για απιστία και υπεξαίρεση.
Συγκεκριμένα ο πρώην δημοτικός υπάλληλος κατηγορείται για τα αδικήματα της απιστίας σχετικής με την υπηρεσία και της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία κατ΄εξακολούθηση σε βάρος ΟΤΑ, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας. Η ζημία που προξένησε στον Δήμο Βόλου ανέρχεται στο ποσό των 877.732,74 ευρώ.

Την ίδια ημέρα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας θα εκδικαστεί επίσης η ποινική υπόθεση πρώην δημοτικού ταμία του Δήμου για το αδίκημα της υπεξαίρεσης. Ο πρώην δημοτικός ταμίας κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από 1 Ιουλίου 2015 έως 7 Ιουνίου 2016 ιδιοποιήθηκε παράνομα από το φυσικό ταμείο του Δήμου Βόλου το συνολικό ποσό των 263.855, 3 ευρώ.

Ο Δήμος Βόλου θα παραστεί  ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για την υποστήριξη της κατηγορίας κατά των δύο πρώην δημοτικών υπαλλήλων, σύμφωνα με σημερινή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το