Τοπικά

Ανάδοχοι για την αντικατάσταση οδογέφυρας και την τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού

Η εταιρεία «Τεχνική Θεσσαλίας Α.Ε.» αναδείχθηκε μειοδότης για το έργο «αντικατάσταση οδογέφυρας επί του χειμάρρου Ξηριά, στο ύψος της Λαχαναγοράς». Μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού η εταιρεία ανακηρύχθηκε ως προσωρινός ανάδοχος καθώς κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Την απόφαση ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου.

Επίσης την 1η Αυγούστου διενεργήθηκε ηλεκτρονικά ο διαγωνισμός για την επιλογή του αναδόχου που θα αναλάβει την τοποθέτηση του εορταστικού φωτισμού του Δήμου Βόλου για το έτος 2019. Ο προϋπολογισμός της ανάθεσης ήταν 100.000 ευρώ με ΦΠΑ και προσωρινός ανάδοχος αναδείχθηκε ο Αβδέλαρος Ιωάννης, με έδρα την Αγριά. Μετά την έκπτωση που πρόσφερε το έργο ανέρχεται σε 92.992,55 ευρώ.

Εξοπλισμός για την αποκατάσταση ζημιών σε παιδικές χαρές
Το ποσό των 3.248 ευρώ θα διαθέσει ο Δήμος Βόλου για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού σε τέσσερις παιδικές χαρές. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο σε παιδικές χαρές του Δήμου Βόλου, διαπιστώθηκαν βλάβες και φθορές σε όργανα και κρίθηκε απαραίτητη η αντικατάσταση τμημάτων τους για να είναι λειτουργικά. Ο εξοπλισμός θα διατεθεί για την αποκατάσταση των φθορών στις παιδικές χαρές Αγ. Κωνσταντίνου, Αγριάς, Αγ. Νεκταρίου, Ν.Δέλτα και Χιλιαδούς.

Ακόμη εγκρίθηκε η προμήθεια με απευθείας ανάθεση εξοπλισμού και η τοποθέτησή του σε ακτές του Δήμου Βόλου, λόγω καταστροφής προηγούμενο εξοπλισμού. Οι ακτές στις οποίες θα τοποθετηθεί ο εξοπλισμός είναι Αλυκών, Αμφανών, Κριθαριάς και Αγριάς (ακτή  Θωμά).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το