Τοπικά

Στις 10 Νοεμβρίου ο μαθητικός διαγωνισμός «Ο Θαλής 2018»

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με αφορμή τη διεξαγωγή της Α΄ Φάσης του 79ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για μαθητές Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου και του 8ου Τοπικού Διαγωνισμού για μαθητές Α΄ Γυμνασίου, στα Μαθηματικά, «Ο ΘΑΛΗΣ 2018» ενημερώνει μαθητές και μαθήτριες, τους γονείς και κηδεμόνες τους, όπως επίσης και τους καθηγητές και διευθυντές των Γυμνασίων-Λυκείων του Ν. Μαγνησίας ότι ο διαγωνισμός εγκρίθηκε και θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 9.00 π.μ.
Ο 79ος διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας και τοπικά για τον Ν. Μαγνησίας o 8ος διαγωνισμός απευθύνεται και στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου. Εκτός από τις καταστάσεις των συμμετεχόντων μαθητών ανά τάξη που θα αποσταλούν από κάθε σχολική μονάδα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, όσοι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στο site του Παραρτήματος eme-mag.gr μέχρι και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου με σκοπό την αρτιότερη διεξαγωγή του.
Όσοι καθηγητές επιθυμούν να βοηθήσουν στην επιτήρηση, θα δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους στο site του παραρτήματος, βοηθώντας στην ομαλότερη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το