Θ Plus

Στην εντατική πρωταγωνιστής του Harry Potter

Σε τροχαίο ατύχημα με μετωπική σύγκρουση ενεπλάκη πρωταγωνιστής του Harry Potter, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρές κακώσεις σε αυχένα και πλευρά.

Ο Jim Tavaré, διάσημος ηθοποιός ιδιαίτερα αγαπητός από το ρόλο του στις ταινίες του Harry Potter και όχι μόνο, έχει υποστεί σπάσιμο στον αυχένα, ενώ επιπλέον έχει τρυπήσει ο πνεύμονάς του, έχει 15 σπασμένα πλευρά και ένα σπασμένο πόδι. Το συμβάν για το τροχαίο έκανε γνωστό η σύζυγός του.


«Εδώ Laura. Τώρα που έχει ενημερωθεί η οικογένειά του, ο Jim μου ζήτησε να πληροφορήσω και όλους εσάς ότι χθες ενεπλάκη σε ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, από μετωπική σύγκρουση» έγραψε η σύζυγος του ηθοποιού στο Facebook ανεβάζοντας και μία φωτογραφία του από το νοσοκομείο.

Πρόσθεσε δε, ότι βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε 2 μεταγγίσεις αίματος και ένα χειρουργείο. Διεκρίνησε ωστόσο, στην κοινοποίησή της, ότι πρόκειται για πραγματικότητα και όχι γα κάποιο τρικ ταινίας «Παρακαλώ κάντε και μερικές καλές σκέψεις για αυτόν καθώς μάχεται να βγει (αλώβητος) από όλο αυτό το συμβάν» έκλεισε η σύζυγος του Jim Tavare.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το