Τοπικά

Στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν οι δύο 13χρονες από τον Βόλο

Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνιση των δύο 13χρονων κοριτσιών από τον Βόλο καθώς σήμερα το πρωί εντοπίστηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Οι δύο συμμαθήτριες της Α’ Γυμνασίου βρέθηκαν σήμερα περίπου στις 8 το πρωί σε πυλωτή πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Είχαν ταξιδέψει με τρένο και σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια ήθελαν να μεταβούν στο σπίτι που ζει η γιαγιάς της μίας εξ αυτών. Σήμερα τις δύο φίλες είδε κάτοικος της περιοχής που ενημέρωσε την αστυνομία.
Είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ενημερωθεί οι γονείς τους που μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για να τις συναντήσουν. Τα δύο κορίτσια βρίσκονται αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και περιμένουν τους γονείς τους.
Τα δύο κορίτσια, που είναι φίλες από παιδιά, έφυγαν νωρίς χθες το πρωί από τα σπίτια τους και δεν επέστρεψαν το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γονείς τους. Όπως διαπιστώθηκε, τα δύο παιδιά δεν πήγαν καν στο σχολείο, οι γονείς δεν μπόρεσαν να τα εντοπίσουν και το βράδυ πήγαν στην Αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνισή τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το