Αθλητισμός

Στέφανος Ξηροφώτος: «Μεγάλα τα περιθώρια βελτίωσης στη Νίκη Βόλου»

Τν άποψη ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα κάνει καλό στην αγωνιστική εικόνα της Νίκης εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Ξηροφώτος. «Από παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζουμε ολοένα και καλύτερη εικόνα. Ωστόσο, έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ενημέρωσε ότι αύριο Σάββατο θα διεξαχθεί φιλικό με τον Αχιλλέα στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας. Σήμερα καταθέτει αγωγή κατά του διαιτητή Νίκου Τεβεκέλη ο Θανάσης Τζήμας.

Στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη στον Blue Heart FM φιλοξενήθηκε χθες ο Στέφανος Ξηροφώτος. Ο προπονητής της Νίκης επεσήμανε πως η διακοπή του πρωταθλήματος μάλλον είναι ευνοϊκή για την ομάδα διότι έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω σε ορισμένες αδυναμίες της και να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια. Μάλιστα, τόνισε πως τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα.
Ανέφερε επίσης ότι δεν τον ενοχλεί το γεγονός ότι οι προπονήσεις γίνονται σε διαφορετικό γήπεδο κάθε ημέρα, αποδίδοντας τα εύσημα στη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου για το ότι έχει φροντίσει για το συγκεκριμένο θέμα. Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την αγωνιστική απραξία λόγω της αναστολής των πρωταθλημάτων: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το γεγονός αυτό, όμως κοιτάμε να το εκμεταλλευτούμε και να αποβεί προς όφελός μας. Σε αυτό το διάστημα οι προπονήσεις είναι περισσότερο δυνατές, οπότε η διακοπή αυτή ίσως τελικά να μας κάνει καλό. Πάντως, για το Σάββατο έχουμε κλείσει φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν όλα τα παιδιά. Το παιχνίδι θα γίνει στη Νεοκαισάρεια και θα αρχίσει στις 3 μ.μ.».
Για την εικόνα που παρουσιάζει η Νίκη: «Φυσικά έχουν δει όλοι ότι από παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζουμε ολοένα και καλύτερη εικόνα. Το ότι χάσαμε στον τελευταίο αγώνα με την Πύδνα οφείλεται αποκλειστικά σε εξωγενείς παράγοντες. Ωστόσο, έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί στις μονομαχίες. Να μην αφήνουμε τους αντιπάλους να μπαίνουν στην περιοχή μας και φυσικά να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες».

 
Για το αν τον ενοχλεί το γεγονός ότι οι προπονήσεις γίνονται σε διάφορα γήπεδα αυτή την εποχή: «Όχι, δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ψάχνω ποτέ για τέτοιου είδους δικαιολογίες. Αν ήμασταν στην Αθήνα θα θέλαμε δύο ώρες για να πάμε σε κάποιο χώρο να προπονηθούμε. Το ότι μπορεί να κάνουμε μισή ώρα για να φτάσουμε στο γήπεδο δεν αποτελεί άξιο λόγου. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος που έχουμε μία διοίκηση η οποία φροντίζει να έχει λύσει το συγκεκριμένο θέμα και κάθε ημέρα έχουμε στη διάθεσή μας ένα καλό γήπεδο για προπόνηση».
Για το ότι υπάρχει γκρίνια στη Νίκη σε διοικητικό και όχι αγωνιστικό επίπεδο: «Ο κόσμος αποτελεί τη μεγάλη δύναμη της Νίκης. Ξέρει να κρίνει και νομίζω πως βλέπει ότι οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά. Από κει και πέρα, προβλήματα υπάρχουν σε κάθε οικογένεια. Η ουσία είναι να βρίσκονται κάθε φορά οι κατάλληλες λύσεις. Δυστυχώς υπάρχουν άτομα που ψάχνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια την οποία βγάζουν προς τα έξω. Αυτό ίσως συμβαίνει διότι φοβούνται τη δυναμική της Νίκης. Εμείς προσπαθούμε να μη βγάζουμε πράγματα έξω από το χώρο των αποδυτηρίων για να μην τα εκμεταλλεύονται οι αντίπαλοί μας».
Για τη Νίκη που θέλει να δημιουργήσει: «Χτίζουμε μία ομάδα με νέα παιδιά που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα αφήσει εποχή».

 

Καταθέτει την αγωγή ο Θ. Τζήμας
Όπως γνωστοποίησε από χθες ο Θανάσης Τζήμας, σήμερα καταθέτει αγωγή σε βάρος του διαιτητή του αγώνα με την Πύδνα, του Νίκου Τεβεκέλη. Ο τελευταίος υπέπεσε σε καθοριστικής σημασίας λάθη σε βάρος της Νίκης και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ήταν αυτός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Να σημειωθεί ότι ήδη ο κ. Τζήμας έκανε καταγγελία στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης και γενικότερα δείχνει ότι δεν θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το