Αθλητισμός

Σούπερ Λιγκ 2: Την Παρασκευή η καθοριστική συνάντηση με την ΕΡΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr, θα πρέπει να ικανοποιηθούν όλες οι ομάδες οικονομικά για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.
Εκτός από τη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, για την οποία προϊδέαζαν οι εκπρόσωποι της επιτροπής (με πρόεδρο τον Λεουτσάκο), το καθοριστικό ραντεβού θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής με τα διευθύνοντα στελέχη της ΕΡΤ.
Οι 32 ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο μαραθώνιο ζητούν να εισπράξουν από τα τηλεοπτικά, ένα ποσό που θα αγγίζει τουλάχιστον τις 250.000 ευρώ για κάθε μία από αυτές. Η ΕΡΤ σε πρόσφατες συζητήσεις που είχαν γίνει, ενημέρωσε το προεδρείο της Σούπερ Λιγκ ,2 πως μπορεί να διαθέσει το ίδιο ποσό, συνολικά, που είχε δώσει την περσινή σεζόν. Τότε όμως, συμμετείχαν 12 ομάδες που εισέπραξαν (πράγματι) από 250.000 ευρώ.
Τώρα που οι ομάδες αυξήθηκαν και έφθασαν αισίως στις 32, για να πάρουν από 250.000 ευρώ η κάθε μία, θα πρέπει ο τηλεοπτικός πάροχος να υπερδιπλασιάσει την προσφορά του. Προς το παρόν δεν υπάρχει διάθεση από τον πάροχο να αυξήσει την προσφορά του.
Γι’ αυτό τον λόγο αναφέρουμε πως από το καθοριστικό ραντεβού των εκπροσώπων της Σούπερ Λιγκ 2 με τα διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.
Θυμίζουμε, πως στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 συμμετέχουν και οι δεύτερες ομάδες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού. Οι εκπρόσωποι και αυτών των ομάδων ζητούν να εισπράξουν, από τα τηλεοπτικά, τα ίδια ποσά που θα πάρουν και οι υπόλοιπες όταν επέλθει οριστική συμφωνία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το