Αθλητισμός

Σημαντικοί αγώνες για ΓΣΑ και Ρήγα

Παιχνίδια καθοριστικής σημασίας δίνουν σήμερα στις 3 μ.μ. οι ομάδες που εκπροσωπούν Περιφερειακούς δήμους του νομού Μαγνησίας. Στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» ο Γ.Σ. Αλμυρού υποδέχεται τη Θήβα και με νίκη «κλειδώνει» την παραμονή στη Γ’ Εθνική, ενώ ο Ρήγας Φεραίος δοκιμάζεται στην Ιτέα με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα για να μείνει «ζωντανός» στη μάχη της σωτηρίας.

Γ.Σ. Αλμυρού-Θήβα
Με «οδηγό» τον αγώνα του α’ γύρου όπου είχε κερδίσει την σημερινή του αντίπαλο στο «σπίτι» της, ο Γ.Σ. Αλμυρού φιλοξενεί τη Θήβα και θέλει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να τελειώσει μια και κακή την υπόθεση-παραμονή. Οι «κυανόλευκοι» ήδη βρίσκονται στο +8 από τη διαχωριστική γραμμή και εφόσον κερδίσουν σήμερα θα αρχίσουν να κάνουν σχέδια για τη νέα χρονιά που θα τους βρει ξανά στη Γ’ Εθνική.
Το ματς δεν θα είναι εύκολο και γι’ αυτό οι φίλαθλοι του Αλμυρού καλούνται να παίξουν τον δικό τους ρόλο, ενισχύοντας με τις εκδηλώσεις τους το συγκρότημα του Κώστα Σταματίου. Μάλιστα και η διοίκηση του συλλόγου έχει εκδώσει ανακοίνωση-κάλεσμα στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Τον πιο σημαντικό αγώνα δίνει η αγαπημένη μας ομάδα ο Γ.Σ. Αλμυρού την Κυριακή 4 Μαρτίου (σ.σ. σήμερα) και ώρα 3 μ.μ. στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Α.Ο. Θήβας. Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό «παρών» και να εμψυχώσουν την ομάδα μας, ώστε να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλος από την νίκη και τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης».
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, δεν υπάρχουν προβλήματα στον ΓΣΑ (φυσικά ο Μιχάλης δεν λογίζεται ως απουσία μια και η συνεργασία μαζί του έχει λήξει). Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Κοντογεωργάκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Χολέβας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Σαββίδης, Θωμαΐδης, Κιπτίου, Κοντοβάς, Φλίγκος, Μπιρμπίλης, Πρατής, Αράπης, Γκατζούλης, Τσιουρής, Σκοπελίτης, Κρανάς.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Μπλούνας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Στέλιο Καραγιάννη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Γιάννης Κρίκης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Αστέρας Ιτέας-Ρήγας
Μετά από τρεις σερί νίκες στα παιχνίδια με Γ.Σ. Αλμυρού, Βελούχι (εκτός) και Διγενή Νεοχωρίου, ο Ρήγας Φεραίος «έπιασε» στην 8η θέση τον Α.Ο. Σελλάνων και μείωσε στους τρεις πόντος τη διαφορά από τον Αμβρυσσέα Διστόμου, που βρίσκεται στην 7η προνομιούχο θέση.
Παρά, λοιπόν, την απόρριψη της ένστασης για το ματς με τον Ολυμπιακό, οι ελπίδες των Βελεστινιωτών για σωτηρία έχουν αναπτερωθεί. Έτσι, ταξιδεύουν σήμερα στην Ιτέα για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Αστέρα με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος.
Δύο θα είναι οι απουσίες των «κυανολεύκων», καθώς είναι τιμωρημένοι οι Δημήτρης Χατζηαθανασίου και Γιώργος Αλεξίου (ο τελευταίος θα αρκεστεί στα προπονητικά του καθήκοντα). Ετοιμοπόλεμοι για το ματς είναι οι: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Σπαθής, Μπόρας, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Κυριάκος, Ράπτης, Μπομπότης, Παπαγεωργίου, Τσιώλης, Χατζησταμάτης, Μπακάλης, Γεωργατζής, Παπακώστας, Νασιακόπουλος, Σουγκάρης, Τζοβάρας, Τσελεπής.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Παντελής Τζαμουτζαντώνης της ΕΠΣ Χίου, ενώ βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Παγουρτζής της ΕΠΣ Πειραιώς και ο Ανδρέας Καφρίτσας της ΕΠΣ Αθηνών. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Κούτουλας από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Οι σημερινοί αγώνες
Για την 22η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα γίνουν σήμερα τα εξής παιχνίδια:
Αμβρυσσέας-Οπούντιος
Αστέρας Ιτέας-Ρήγας
Διγενής-Α.Ο. Σελλάνων
Βελούχι-Αχιλλέας Φ.
Γ.Σ. Αλμυρού-Θήβα
Ρεπό: Νίκη

Η βαθμολογία
(21η αγωνιστική)
1. ΝΠΣ Βόλος 56-15 56
2. Νίκη 30-11 39
3. Γ.Σ. Αλμυρού 26-17 33
4. Αστέρας Ιτ. 31-19 32
5. Θήβα 33-17 30
6. Ολυμπιακός Β. 17-15 30
7. Αμβρυσσέας 21-22 28
8. Ρήγας 17-23 25
9. Α.Ο. Σελλάνων 22-20 25
10. Διγενής 12-28 19
11. Αχιλλέας Φ. 11-30 16
12. Οπούντιος 18-38 15
13. Βελούχι 14-53 6
* Ρεπό στον β’ γύρο δεν έκαναν οι Νίκη, ΝΠΣ Βόλος, Αμβρυσσέας, Ολυμπιακός, Οπούντιος.
* Έναν αγώνα παραπάνω έχουν ΝΠΣ Βόλος και Ολυμπιακός.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Παρουσιάζεται το βιβλίο «Σιλουέτες ζωής» – Αναζήτηση διεξόδου στις δυσκολίες της ζωής

  Το βιβλίο της Άρτεμις Χατζηγεωργίου - Κουτσούκου με τίτλο «Σιλουέτες ζωής» θα παρουσιαστεί στον…

25 Ιανουαρίου 2024

Παρουσίαση του βιβλίου «Φωτοανάγνωση» της Βασιλικής Γιαννακοπούλου

  Η συγγραφέας και ψυχολόγος Βασιλική Γιαννακοπούλου παρουσιάζει το βιβλίο της με τίτλο «Φωτοανάγνωση», τη…

25 Ιανουαρίου 2024

Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας “Η Περιφέρεια Θεσσαλίας να δώσει άμεση λύση για τους κτηνοτρόφους και τα ζώα τους”

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Πέρασαν πάνω από 4 μήνες από το…

25 Ιανουαρίου 2024

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Θλίψη για τον θάνατο της 21χρονης – «Μια μαχήτρια της ζωής», αναφέρουν στις αναρτήσεις τους οι επώνυμοι

Θλίψη προκάλεσε η είδηση για τον θάνατο της Ραφαέλας Πιτσικάλη σε ηλικία 21 ετών. Η…

25 Ιανουαρίου 2024

Εκδήλωση «Οι διαδρομές της Αριστεράς στον Βόλο κατά τον 20ό αιώνα» από ΑΣΚΙ και ΣΙΜΕΑ

  Οι Φίλοι των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ) και ο Σύλλογος Ιστορίας και Μνήμης…

25 Ιανουαρίου 2024

Πυροβολισμοί με μαφιόζικο άρωμα – Τον πλησίασε με αυτοκίνητο και του έριξε τρεις φορές

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/1) στην Κάτω Αχαΐα. Σύμφωνα με πληροφορίες…

25 Ιανουαρίου 2024