Τοπικά

Σε τρεις περιπτώσεις εμπλέκεται 30χρονος πρώην υπάλληλος αθλητικής ακαδημίας που έστελνε φωτογραφίες σε ανήλικα

Σοκαρίστηκε μητέρα ανήλικου αθλητή, ποδοσφαιρικού σωματείου της περιοχής, όταν ανακάλυψε ότι στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού της είχαν ληφθεί φωτογραφίες με τα γεννητικά όργανα ενός 30χρονου… Η μητέρα μίλησε με το παιδί της ηλικίας 15 ετών και ενημερώθηκε ότι ο εν λόγω άνδρας είχε στείλει και σε άλλους συναθλητές του αντίστοιχες φωτογραφίες… Σχετική καταγγελία έγινε τόσο στη διοίκηση του αθλητικού σωματείου, όσο και στην Αστυνομία, με άλλες μητέρες, συνολικά τρεις μέχρι σήμερα, να ακολουθούν. Η διοίκηση του αθλητικού σωματείου απέλυσε τον υπάλληλό της, γενικών καθηκόντων, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται προβληματικό άτομο και εργαζόταν στην ακαδημία του σωματείου Κ17.

Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να εργάστηκε στην ποδοσφαιρική ακαδημία των Κ17 του εν λόγω σωματείου για δύο μήνες περίπου, μέχρι τέλη Ιανουαρίου, καθώς τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού δεν επέτρεψαν φέτος στις ομάδες να λειτουργήσουν περισσότερο χρονικό διάστημα. Για την υπόθεση της προφορικής καταγγελίας στην αστυνομία φέρεται να διενεργείται προανάκριση, ενώ με αυτή φέρεται να ασχολείται και η εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου. Για την υπόθεση αναμένεται η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, όταν ολοκληρωθεί η αστυνομική προανάκριση, με διερευνώμενα αδικήματα, αυτό της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος. Συνολικά οι ανήλικοι που φέρεται να έχουν λάβει γυμνές φωτογραφίες του 30χρονου, είναι τρεις μέχρι σήμερα.

Ωστόσο επειδή στο τηλέφωνο του 30χρονου, εντοπίστηκε και η φωτογραφία ενός ανήλικου, εξετάζεται αν στοιχειοθετείται και η κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το