Τοπικά

Σε θερμό κλίμα η επίσκεψη του υπ. Βουλευτή Παύλου Μαρκάκη στις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου και την Περιφέρεια

Η σημερινή επίσκεψη του υπ. Βουλευτή της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ κ.Παύλου Μαρκάκη ήταν ξεχωριστή και ξεπέρασε τις συνηθισμένες επισκέψεις υποψηφίων.
Οι Τεχνικές Υπηρεσίεςτου Δήμου Βόλου αλλά και οι κοινωνικές υπηρεσίες ήταν οι αγαπημένες υπηρεσίες του Παύλου Μαρκάκη όπου ανάπτυξε μεγάλη δραστηριότητα στο διάστημα της θητείας του σαν Αντιδήμαρχος.
Συνάντησε συνεργάτες του από την παλιά ΤΥΔΚ.. θυμήθηκε με στελέχη του Δήμου τις επεμβάσεις που έγιναν στην πόλη κατά την θητεία του.
Ακόμη και η αξιοποίηση του κτιρίου Σπίρερ όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου σήμερα ήταν μια από τις δικές του επεμβάσεις..
Σε συγκινησιακό κλίμα δέχτηκε την αναγνώριση από το υπάρχων προσωπικό για τον τρόπο που τους συμπαραστάθηκε στα εργασιακά τους προβλήματα
Στην παλιά Νομαρχία ( σημερινή Περιφέρεια ) συζήτησε με ανθρώπους που είχαν συνεργασθεί σαν μηχανικοί και με άλλους που παρακολουθούν στην μετέπειτα πολιτική του δραστηριότητα..
Οι ευχές και η εκτίμηση όλων έδωσαν στον Παύλο Μαρκάκη την βεβαιότητα ότι η έδρα στη Μαγνησία για την ‘’Ελληνική Λύση’’ είναι εφικτός στόχος… και η εμπειρία και οι γνώσεις του στα τοπικές και κοινοβουλευτικές δράσεις θα αξιοποιηθεί με την εκλογή του σαν Βουλευτής του Νομού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το