Τοπικά

Σαράντα (40!) χρόνια μετά… σα να μην πέρασε μια μέρα…

Χτύπησε ξανά… το κουδούνι για τους αποφοίτους του 1982 Τμήμα Γ4 του 3ου Λυκείου Βόλου.
Στην καλύτερη στιγμή μας όταν ο χρόνος που μας χώρισε έγινε νοσταλγία, εμείς οι απόφοιτοι του 1982 αποφασίσαμε να συναντηθούμε! Να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να μάθουμε τα νέα μας στο «Οινοψητοφαγείο Αχίλλειον» περίπου 30 παλιοί συμμαθητές από εκείνα τα χρόνια, ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση και περάσαμε μια καταπληκτική ημέρα με γέλια, αναμνήσεις από το σχολείο, και τι δε θυμηθήκαμε!
Τις κοπάνες, τα γέλια, τα αστεία, τις ανησυχίες, τις φάρσες στους καθηγητές μας!
Τα συναισθήματα ανάμεικτα, συγκίνησης, χαράς και γλυκόπικρης νοσταλγίας από τα εφηβικά και σχολικά χρόνια. Φυσικά όλοι έκαναν εκτενή αναφορά στη μετέπειτα ζωή που έχει ο καθένας. Δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, τις χαρές, τους στόχους που πέτυχαν, τις επαγγελματικές τους επιτυχίες.
Επίτιμη προσκεκλημένη του reunion ήταν η αγαπημένη μας εκπαιδευτικός φιλόλογος κ. Πολυξένη Βέτσικα η οποία με τη σειρά της μας αγκάλιασε με τη ζεστασιά και την αγάπη που τη διακατέχει.
Το «παρών» στο reunion έδωσαν οι κάτωθι: Παπαρίζος Γεώργιος, Ρεντινιώτης Όθωνας, Πανταζής Γιώργος, Παπαγεωργίου Κώστας, Πώποτας Κωνσταντίνος, Παππάς Δημήτρης, Παπασταύρου Σοφία, Πολύζου Βάσω, Ξηραδάκης Γιώργος, Ποϊζάνου Φωτεινή, Πουρνάρα Μένη, Παπαστεργίου Μαίρη, Παπαχρήστος Γιάννης, Παταβάλης Δημήτρης, Πολίτου Καίτη, Παγωνάρη Κατερίνα, Πολυχρόνου Μίνα, Παπαγιαννάκη Βασιλεία, Πολύζου Γιάννα, Σαλτίκη Κατερίνα, Νικολέρη Κατερίνα, Πλαγερά Ελένη, Παντελή Μαρία, Νάσιου Θεοδώρα και Πάντου Μαρία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το