Αθλητισμός

“Ο Βεργέτης δείχνει τον δρόμο” δήλωσε το μέλος του προπονητικού τιμ της Νίκης Γιώργος Κυριάκος

Στο ότι ο Στάικος Βεργέτης με τις γνώσεις του δείχνει τον δρόμο στους υπόλοιπους στη Νίκη υποστήριξε το μέλος του προπονητικό τιμ Γιώργος Κυριάκος. Στην Πορταριά ανέβηκε χθες ο Άγγελος Αργύρης. Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής θα συγκληθεί στις 14 Σεπτεμβρίου.
Το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τη Νίκη στην Πορταριά συνεχίζεται και ο Γιώργος Κυριάκος, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο κ. Κυριάκος, που είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, εκτελεί χρέη προπονητή τεχνικής και ατομικής βελτίωσης και αναφέρθηκε στον τρόπο που προετοιμάζονται οι «κυανόλευκοι» στο Πήλιο και στο ευρύτερο εργασιακό του περιβάλλον.
Αναλυτικά το μέλος του προπονητικού τιμ της Νίκης μίλησε για τα εξής θέματα:
Για τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας: «Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει αρκετά καλά, χωρίς τραυματισμούς, για καλή μας τύχη, αλλά εξαιτίας και της πολύ καλής δουλειάς που έχει γίνει, μέχρι στιγμής, απ’ όλους μας. Σε πρώτη φάση, ως τεχνικό τιμ, μας ενδιαφέρει το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, δίνουμε μεγαλύτερη ποσότητα προπόνησης, η οποία επικεντρώνεται στα τρεξίματα και στη δύναμη των ποδοσφαιριστών και λιγότερο στο τακτικό κομμάτι.

Γι’ αυτό, άλλωστε, και στο φιλικό με την Παναχαϊκή υστερήσαμε στο κομμάτι της ανάπτυξής. Σιγά-σιγά, όσο περνά ο καιρός, η ποσότητα προπόνησης θα μειώνεται, θα πάμε σε άλλου είδους προγράμματα, με περισσότερη μπάλα και τεχνική, προκειμένου τα παιδιά, πέρα από τη φυσική τους κατάσταση, να ανακτήσουν και τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Υπάρχει ιδιαίτερα έντονη διάθεση για δουλειά από τα παιδιά, αλλά και από εμάς τους προπονητές, οι έμπειροι δίνουν ερεθίσματα και στους νεαρούς να προσπαθήσουν περισσότερο. Όλα κυλούν κατ’ ευχήν».
Για τις δικές του αρμοδιότητες και τη συνύπαρξή του με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ: «Αρχικά, δεν υπάρχει ατομική εργασία σε ένα τεχνικό τιμ, κάθε αρμοδιότητα προκύπτει από ομαδική δουλειά και συνεννόηση. Οι δικές μου αρμοδιότητες αφορούν την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών σε όλα τα επίπεδα, τεχνική και φυσικά χαρακτηριστικά.
Οφείλω να παρακολουθώ τους ποδοσφαιριστές, να εντοπίζω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και να προσπαθώ να βελτιώνω τα τρωτά» σημεία του καθενός. Όπως είπα και στην αρχή, όμως, αυτό είναι ένα κομμάτι μίας ομαδικής προσπάθειας.

Ο Νίκος Αθανασιάδης επικεντρώνεται στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, ο Κώστας Σταμέλος στην ανάλυση των χαρακτηριστικών των δικών μας, αλλά και των αντιπάλων. Όλοι μαζί συνθέτουμε, όμως, ένα σύνολο ενεργειών που βοηθούν τον κ. Βεργέτη. Τα λόγια για τον προπονητή μας είναι περιττά, πρόκειται για έναν εκπληκτικό άνθρωπο και εξαιρετικό προπονητή. Παρακολουθώντας τη δουλειά του κάποιος ειδικός, φαίνεται σαν να έχει έρθει από μία πολύ περισσότερο προηγμένη ποδοσφαιρική κοινωνία και μάς δείχνει τον δρόμο. Μακάρι να παραμείνει στο Βόλο και τη Νίκη για πολλά χρόνια ακόμα και να αναπτύξει το πλάνο του στην πρώτη ομάδα, αλλά και στην Ακαδημία».
Για το γεγονός πως τη νέα χρονιά θα εργάζεται σε μία ομάδα Σούπερ Λιγκ 2: «Αρχικά, με γεμίζει χαρά. Η ομάδα θα παίξει σε ένα υψηλότερο επίπεδο, με μεγαλύτερες ταχύτητες, υψηλότερη τεχνική, κάτι που φέρνει και περισσότερες απαιτήσεις από τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας. Για μένα προσωπικά, η Σούπερ Λιγκ 2 δεν αποτελεί αφορμή για υπέρμετρο άγχος. Είμαι επαγγελματίας, έχω σπουδάσει αυτό που κάνω κι είμαι προετοιμασμένος για τέτοιες συνθήκες.
Αν αύριο η ομάδα αγωνιζόταν στη Superleague 1, θα ένιωθα το ίδιο έτοιμος. Για μένα και τους συνεργάτες μου, η κατηγορία αυτή αποτελεί ερέθισμα για περισσότερη δουλειά, μας γεμίζει όρεξη, δημιουργικότητα, ανυπομονούμε να αποτυπώσουμε αυτά που έχουμε διδαχτεί σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Οφείλουμε, παίκτες, προπονητές και διοίκηση, να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω».

Στην Πορταριά ο Αργύρης
Θετικά έκλεισε η υπόθεση του Άγγελου Αργύρη στη Νίκη. Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ και θα παίζει του χρόνου στην αγαπημένη του ομάδα. Μάλιστα χθες ανέβηκε στην Πορταριά για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 14/9 για τον ΓΣΒ «Η Νίκη»
Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ΓΣΒ «Η Νίκη». Η διαδικασία έχει βασικό θέμα την έκταση της ΓΑΙΑΟΣΕ, την οποία επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν οι «κυανόλευκοι» για την κατασκευή αθλητικού κέντρου, που θα φιλοξενεί την Ακαδημία του συλλόγου.
Για το συγκεκριμένο θέμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα κάτωθι: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β «Η Νίκη» με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση στις 25/08/2020 συγκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/09/2020 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και με ώρα έναρξης στις 18:00. Θέμα ημερήσιας διάταξης είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την έκταση «ΓΑΙΑΟΣΕ».
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα 1/2 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» μέχρι 30/8/202 .
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης στις 19:00. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το