Αθλητισμός

“Να ακυρωθεί η φετινή Γ’ Εθνική” τονίζει ο πρόεδρος του Γ.Σ. Αλμυρού Δ. Περπερίδης

Μόλις δύο αγώνες πρόλαβε να δώσει φέτος ο Γ.Σ. Αλμυρού με αντιπάλους τον Αμβρυσσέα και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Στην 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής έκανε το ρεπό του, ενώ το παιχνίδι που θα έδινε στη συνέχεια στην Αταλάντη αναβλήθηκε.
Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν τις αποφάσεις που θα πάρουν οι αρμόδιοι σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Πάντως, με δήλωσή του στο mikriliga.com, ο πρόεδρος του ΓΣΑ Δήμος Περπερίδης υποστήριξε πως η φετινή Γ’ εθνική πρέπει να ακυρωθεί και οι παίκτες να μπουν σε καθεστώς ειδικών επιδομάτων. Αναλυτικά:
«Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν υπάρχει. Ήταν λάθος που ξεκίνησε αυτό το πρωτάθλημα έτσι όπως ξεκίνησε. Πρωτάθλημα με ένα γύρο δεν είναι πρωτάθλημα και πρωτάθλημα με τρεις αγωνιστικές την εβδομάδα συν τεστ δεν είναι βιώσιμο. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ακυρωθεί το φετινό πρωτάθλημα και όλοι οι ενεργοί αθλητές δηλαδή οι αθλητές με ενεργά δελτία πρέπει να μπουν στο καθεστώς των ειδικών επιδομάτων, να βοηθηθούν οι οικογένειες τους.
Η Γ’ Εθνική δεν είναι επαγγελματική, αλλά λειτουργεί σαν επαγγελματική άρα οι αθλητές που συμμετέχουν σε αυτή απαιτείται να μπουν στο καθεστώς των ειδικών επιδομάτων και άμεσα. Από τον προηγούμενο μήνα κιόλας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το