Αθλητισμός

“Κανένα μένος δεν έχει η Νίκη” δήλωσε ο ποδοσφαιρικός παράγοντας Β. Αμανατίδης

Το μέρος της Νίκης πήρε ο Βασίλης Αμανατίδης. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Δόξας Δράμας και του Πλατανιά υποστήριξε ότι οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν μένος για κανέναν, αλλά εξάσκησαν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους, προκειμένου να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους, όπως όφειλαν να πράξουν.

Η Νίκη βρέθηκε στο… απόσπασμα πριν λίγο καιρό όταν άρχισε να «λιθοβολείται» από τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ Λεωνίδα Λεουτσάκο, αλλά και από αρκετές ΠΑΕ για τον δικαστικό αγώνα που έκανε. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε εντέχνως από τους προαναφερθέντες για να κρύψουν τα δικά τους προβλήματα, τα οποία είναι τεράστια.
Ωστόσο βρέθηκε ένας άνθρωπος να πει το αυτονόητο, ότι δηλαδή η Νίκη ενήργησε για να προστατέψει τα νόμιμα συμφέροντά της και το έκανε με τον σωστό τρόπο. Και τα λόγια αυτά προήλθαν από έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, που δεν έχει κάποια σχέση ούτε κάποιο συμφέρον από τη Νίκη.
Ο λόγος για τον Βασίλη Αμανατίδη, ο οποίος έχει μεγάλη πείρα στον χώρο έχοντας διατελέσει τεχνικός διευθυντής σε Δόξα Δράμας και Πλατανιά, ενώ ήταν και πρώην ειδικός σύμβουλος του προέδρου της ΠΑΕ Χανιά Αντώνη Ροκάκη. Ο κ. Αμανατίδης φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούντζου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sportstonoto» και όταν ρωτήθηκε για τη Νίκη παρουσιάστηκε κάθετος.
Σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στην ίδια εκπομπή επέρριψε ευθύνες σε Νίκη και Χανιά, επειδή δεν άρχισαν η Σούπερ Λιγκ 2 και η Φούτμπολ Λιγκ, ο κ Αμανατίδης έδωσε την εξής απάντηση:

«Είναι πάγια τακτική του (σ.σ. Λεωνίδα Λεουτσάκου) να επιρρίπτει ευθύνες. Στόχος της Νίκης Βόλου δεν ήταν να πέσει η Καλαμάτα. Το ποδόσφαιρο πρέπει να έχει μία σοβαρότητα στη λειτουργία του, να εφαρμόζει τις προκηρύξεις και τους κανόνες.
Η Νίκη Βόλου προφανώς ήθελε να λειτουργήσει τη διαδικασία, για να βγει στη Σούπερ Λιγκ 2. Δε γνωρίζω τι μπορεί να επικαλέστηκαν στα δικόγραφά τους. Όταν μία ομάδα έχει κάθε ένδικο δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, δε θα το κάνει; Επιβάλλεται να το κάνει. Κι εσείς θα το κάνατε αυτό σαν Καλαμάτα» τόνισε ο Βασίλης Αμανατίδης και συνέχισε:
«Δε νομίζω ότι ο λόγος που τα έκανε αυτά η Νίκη ήταν να υποβιβαστούν ομάδες. Γιατί να υπάρχει από τη Νίκη αυτό το μένος απέναντι στις ομάδες; Δεν νομίζω να υπήρχε αυτός ο λόγος. Εξάλλου και η Καλαμάτα είναι ένα τεράστιο και ογκώδες όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου».
«Το καλύτερο θα ήταν να έχετε μία επικοινωνία με τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου και να μιλήσετε μαζί τους. Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε» κατέληξε ο έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Φιλανθρωπική δράση από τη Λέσχη Ο.Φ. Νίκης
Για τρίτη εβδομάδα συνεχίζεται από τη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης η συλλογή διαφόρων βασικών ειδών, όπως ρούχα και τρόφιμα μακρά διάρκειας, καθώς και παιχνιδιών, τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.
Τα μέλη της Λέσχης είναι ικανοποιημένα από την ανταπόκριση που έχει αυτή η φιλανθρωπική δράση, με τα γραφεία της (Μαιάνδρου 24) να είναι καθημερινά ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα για όποιον επιθυμεί να συνδράμει. Όποιος δεν μπορεί να μεταβεί στα γραφεία της Λέσχης, μπορεί να επικοινωνήσει με τον ταμία της Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλέφωνο 6976206981. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει μέριμνα ώστε μέλος της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης να τον επισκεφτεί στο δικό του σπίτι για να παραλάβει τα προσφερόμενα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το