Ελλάδα

Πτώση πολιτικού ελικοπτέρου ανοιχτά της Πούντας του Πόρου – Μπλακ άουτ στο νησί

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Πούντας του Πόρου, απέναντι από τον Γαλατά, αμέσως μετά την απογείωσή του
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πολιτικό ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και το Γαλατά.

Είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια. Την ώρα αυτή διεξάγονται έρευνες για τυχόν επιζώντες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τρεις νεκροί, οι οποίοι επέβαιναν στο πολιτικό ελικόπτερο.
Χρήστης του Twitter ανέβασε στο λογαριασμό του φωτογραφία από το σημείο της πτώσης.

Αυτόπτης μάρτυρας: «Έγινε έκρηξη, το ελικόπτερο έπεσε στη θάλασσα»
«Όλα έγιναν ακαριαία μέσα σε δευτερόλεπτα». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ την πτώση ελικοπτέρου που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη θαλάσσια περιοχή Πόρου και Γαλατά.

«Εκείνη την ώρα ήμουν σε απόσταση περίπου 700 μέτρα από το ελικόπτερο. Εκείνο έκανε μια περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, γύρω στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. Αμέσως μετά την περιστροφή υπήρξε έκρηξη και έπεσε μέσα στη θάλασσα», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Ακόμη πρόσθεσε πως το σημείο του συμβάντος «βρίσκεται πολύ κοντά στο Λιμάνι και για τον λόγο αυτό έσπευσε άμεσα σε αυτό το Λιμεναρχείο».

Σε επιφυλακή είναι το Κέντρο Υγείας, γιατρός του οποίου βρίσκεται στο σημείο με ασθενοφόρο ενώ το νησί έχει βυθιστεί στο σκοτάδι.
Στο σημείο βρίσκονται έξι πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ιδιωτικά μέσα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το