ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιμένοντας στον Καιάδα

Παραπολιτικά

Στην τιμή…

Παραπολιτικά

«Μύλος» στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας

Τοπικά

Πνίγηκε 61χρονος στις Πλάκες

Τοπικά

Τοπικά

Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της αίθουσας αλληλεγγύης στο 4ο Γυμνάσιο Βόλου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ψυχαγωγικό απογευματινό που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Βόλου και η υπεύθυνη της αίθουσας αλληλεγγύης του σχολείου, κ. Χαλαστάρα Ιουλία, σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου και συγκεκριμένα με τις εκπαιδευτικούς – αισθητικούς κ. Ρέπου και κ. Διαμαντοπούλου, καθώς και με τις σπουδάστριες του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής και Μακιγιάζ», στον Αλχημιστή.
Η δράση, εκτός από τις «γλυκιές γεύσεις» του Αλχημιστή, περιλάμβανε και παρουσίαση μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου από τις σπουδάστριες, οι οποίες κατέπληξαν το κοινό με την τέχνη τους! Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για να καλυφθούν οι υλικές ανάγκες των μαθητών του σχολείου των οποίων οι οικογένειες δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Η αφιλόκερδη προσφορά των εκπαιδευτικών και των σπουδαστριών ενίσχυσε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Η υποδιευθύντρια α’ του 4ου Γυμνασίου, που τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση, συνεχάρη τους συντελεστές της δράσης για την εθελοντική τους προσφορά και απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον διευθυντή του ΙΕΚ κ. Παπαθανασίου Α., το εκπαιδευτικό προσωπικό και τις σπουδάστριες για τη θετική στάση τους απέναντι στην πρόταση για συνεργασία από την πρώτη στιγμή.
Η κ. Χαλαστάρα παράλληλα, υπεύθυνη του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω» κατά τη φετινή χρονιά, ευχαρίστησε θερμά τις μητέρες και τις φίλες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους τονίζοντας ότι αυτή είναι και η ηθική ανταμοιβή των οργανωτών της δράσης και η εγγύηση για τη συνέχιση του κοινωνικού τους έργου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το