Πολιτισμός

Πρόσκληση για συμμετοχή στην ανδρική και γυναικεία χορωδία από το Δημοτικό Ωδείο Βόλου

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου το οποίο ανοίγει για ακόμη μία χρονιά τις πόρτες του, προκειμένου όσοι το επιθυμούν να ενταχθούν σε κάποιον από τους τομείς δραστηριοτήτων του. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τη διδασκαλία μουσικών οργάνων, τα Διπλώματα Ανώτερων Θεωρητικών και Σύνθεσης αλλά και τα ειδικά διαμορφωμένα Εργαστήρια, για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των μαθητών, ιδρύθηκαν και λειτουργούν, με σημαντική παρουσία στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή, τα μουσικά σύνολα του Ωδείου.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη Γυναικεία Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου η οποία κατά την επιτυχημένη πορεία της το δεύτερο χρόνο λειτουργίας της προχώρησε σε συνεργασίες και εμφανίσεις εντός και εκτός της πόλης μας, που εξέπληξαν με την αρτιότητα και την ποιότητα του ρεπερτορίου και των φωνών. Στο ξεκίνημα της νέας διδακτικής περιόδου το Δημοτικό Ωδείο Βόλου εγκαινιάζει τη λειτουργία και Ανδρικής Χορωδίας και προσκαλεί τους γονείς, καθηγητές αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο κάτοικο της πόλης που αγαπά το τραγούδι και θέλει να αποκτήσει την χορωδιακή εμπειρία να παρακολουθήσει τις εναρκτήριες πρόβες που θα πραγματοποιηθούν:

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοτικού Ωδείου Βόλου, 20:00 – 21:00 Γυναικεία Χορωδία & 21:00 – 22:00 Αντρική Χορωδία. Τη
Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα Διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, στις 19:00-20:30 Αντρική Χορωδία και 20:30 – 22:00 Γυναικεία Χορωδία. Διδάσκοντες: Σύλβια Τσιμπανάκου, Νίκος Αδρασκέλας. Διεύθυνση Χορωδίας: Νίκος Αδρασκέλας. Πιανιστική Συνοδεία: Ελένη Βελέντζα.
Πληροφορίες για τις εγγραφές παρέχονται από τη γραμματεία του Ωδείου στα τηλέφωνα: 24210-36992 (ώρες γραμματείας: 9:00-22:00).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το