Τοπικά

Πορεία στην αγορά του Βόλου και στην παραλία από την Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην καύση σκουπιδιών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα, όπως και τις προηγούμενες Πέμπτες, μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών στην πλατεία Αγ. Νικολάου με σκοπό να εκφράσουν την αντίδρασή τους στην καύση σκουπιδιών.


“Κάθε Πέμπτη συγκεντρώνουμε υπογραφές από τους πολίτες για την οσμή καμένου πλαστικού στην πόλη και κάθε Παρασκευή καταθέτουμε αυτή την ομαδική καταγγελία στην Περιφέρεια και το αίτημά μας είναι να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες” δήλωσε το μέλος της Επιτροπής Ιφιγένεια Ηλιοπούλου σημειώνοντας ότι έχουν συγκεντρωθεί και κατατεθεί περισσότερες από 240 υπογραφές.
Ακολούθησε πορεία και διανομή ενημερωτικού υλικού στην Ερμού και στην παραλία του Βόλου, ενώ περισσότερα από 70 μέλη της Επιτροπής φώναζαν συνθήματα κατά της καύσης.

“Είναι ένα θέμα που θα βάλει ταφόπλακα στην πόλη και στις επόμενες γενιές.  Η συμμετοχή στη σημερινή μας κινητοποίηση είναι η απάντηση στο πινγκ-πονγκ των ανακοινώσεων περί γραφικότητας, συρρίκνωσης και της προσπάθειας υποβίβασης του κινήματός μας αλλά και του ίδιου του προβλήματος” πρόσθεσε στη δήλωσή της η κ. Ηλιοπούλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το