Πολιτισμός

Περισσότεροι από 200 Αγχιαλίτες στο ετήσιο αντάμωμα στη Νέα Αγχίαλο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το αντάμωμα συμπατριωτών και φίλων του Συλλόγου των Αγχιαλιτών της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου το βράδυ στην παραλία της Νέας Αγχιάλου. Περισσότεροι από 200 Αγχιαλίτες και φίλοι του Συλλόγου των Αγχιαλιτών της Αθήνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του.

«Διασκεδάσαμε, χορεύοντας και τραγουδώντας, υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος «χορδές και πλήκτρα», που απαρτίζεται από ταλαντούχους συμπατριώτες μας μουσικούς» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε με την μαέστρο Χαρά Σταυράκη -Αναγνώστου στο πιάνο να παίζει τον Κεμάλ του Χατζηδάκι και να τραγουδά η παιδική χορωδία και, ακολούθως, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τον μαέστρο Δημήτρη Τζουμερκιώτη στα πλήκτρα, τον Στέλιο Δράγνη και τον Γρηγόρη Λάζογλου στο μπουζούκι.


Τα τραγούδια ερμήνευσαν η Έλενα Μακρυγιάννη-Κολώνη, η Σία Γουμενοπούλου, ο Ντίνος Κολώνης και ο Κώστας Κουτσοβασίλης. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα καταπληκτικό ρεπερτόριο από έντεχνο, λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με βαλς και τανγκό. Αξιοποιώντας στο έπακρον τις μουσικές γνώσεις και το ταλέντο τους, εντυπωσίασαν τους παρισταμένους με τις εκτελέσεις και την ερμηνεία των τραγουδιών, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως μαρτυρούν τα πολυπληθή θετικά σχόλια του κόσμου. Όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι τα ξημερώματα, με την υπόσχεση να ξανασυναντηθούν του χρόνου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το