Ελλάδα

Πολάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά την επιστροφή στα ψηφοδέλτια – «Πιο ενωμένοι από ποτέ – Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι»

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος ενόψει εκλογών, ο βουλευτής Χανίων με ανάρτησή του στο Facebook, σημειώνει πως προχωράνε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα για τη μεγάλη νίκη και σημειώνει πως στον ΣΥΡΙΖΑ είναι «πιο ενωμένοι από ποτέ». «Σιγά μην τους κάναμε ο χατίρι», προσθέτει στο υστερόγραφο.

Αναλυτικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανήρτησε φωτογραφία του ιδίου μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, με την εξής λεζάντα: ΜΑΖΙ για τη μεγάλη ΝΙΚΗ! Πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Για να ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ! Για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ1: Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι…
ΥΓ2: Η Κρήτη δείχνει πάντα τον δρόμο…

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις.

Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το