Ελλάδα

«Δεν θυμόμουν τίποτα»: Τι λέει ο δικηγόρος που έβγαλε τα χαρτιά της Ρωσίδας κατασκόπου

Ο δικηγόρος Αλιβερίου που βοήθησε τη «Μαρία Τσάλλα» ή αλλιώς την Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα -όπως είναι το πραγματικό της όνομα- να γραφτεί το 2018 στο δημοτολόγιο του Αλιβερίου, αναφέρει πως «δεν ήταν πελάτισσά» του και πως «δεν θυμάται τίποτα» για την υπόθεση.
Καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα στο ληξιαρχείο, η Ρωσίδα κατάσκοπος ήρθε σε επαφή με δύο δικηγόρους της περιοχής προκειμένου να διαβεβαιώσουν ότι είτε τη φιλοξενούσαν είτε τη γνώριζαν επειδή μένει στη συγκεκριμένη περιοχή. Τελικά, σύμφωνα με έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, στις 21 Δεκεμβρίου του 2018 καταφέρνει και γίνεται δημότης Αλιβερίου.

«Δεν θυμόμουν τίποτα για αυτή την υπόθεση, η γυναίκα δεν ήταν πελάτισσά μου. Είχε χαρτιά απλά ήθελε να αλλάξει τόπο κατοικίας στο ληξιαρχείο στο Αλιβέρι και να γραφτεί στο δημοτολόγιο. Η ληξίαρχος ζητούσε αποδείξεις ότι η γυναίκα είναι κάτοικος του δήμου Κύμης – Αλιβερίου, πχ ένα μισθωτήριο σπιτιού ή κάποιος λογαριασμός που να αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας» δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να απαντήσει σε ερωτήσεις πώς ακριβώς γνώρισε την Μαρία Τσάλλα, πώς τη βοήθησε να βγάλει τα χαρτιά της ούτε εάν την φιλοξένησε στο σπίτι του, όπως έχει γίνει γνωστό.

«Προσπαθώ να θυμηθώ, ίσως με πήρε τηλέφωνο κάποιος δικηγόρος από Αθήνα να εξυπηρετήσω πελάτη του, όπως γίνεται συνήθως εδώ στην επαρχία… δεν θυμάμαι να τη φιλοξένησα ούτε να τη δήλωσα ως φιλοξενούμενή μου…» είπε ο δικηγόρος, μιλώντας στο ίδιο μέσο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το