Πολιτισμός

«Ποιήματα – Σχήματα» στο βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη

Αύριο Δευτέρα 6 Ιουλίου από τις 7.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. η Αγγελική Θάνου και ο Δημήτρης Μοράρος θα βρίσκονται στον χώρο της στοάς του βιβλιοπωλείου «Πλαστελίνη» (Γ. Δήμου 39Γ) με το βιβλίο «Ποιήματα – Σχήματα» από τις εκδόσεις Πηγή, στο πλαίσιο της δράσης «Στηρίζουμε τοπικούς δημιουργούς», εκδήλωση στην οποία θα τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.
«Θα ήταν παράλειψη για μας αν στη θερινή μας αυτή πρωτοβουλία δεν είχαμε προβλέψει με ιδιαίτερη ευαισθησία, τη χαρά συμμετοχής και δράσης των μικρών μας αναγνωστών. Έτσι, λοιπόν, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα υποδεχθούμε τους μικρούς μας φίλους στον εξωτερικό χώρο του βιβλιοπωλείου «Πλαστελίνη» (Γ. Δήμου 39Γ), σ’ ένα ιδιαίτερο δημιουργικό απογευματινό με την παρουσία της συγγραφέως Αγγελικής Θάνου με το βιβλίο της «Ποιήματα – Σχήματα» και τον εικονογράφο – ζωγράφο του βιβλίου Δημήτρη Μοράρο, σε μια αμφίδρομη επικοινωνία με τα παιδιά με ιδιαίτερα ακούσματα και υπέροχα χρώματα. Ελάτε να φιλέψουμε τα παιδιά σας μικρές μπουκίτσες τέχνης με ποίηση και ζωγραφική. Είναι απαραίτητες για τη σωστή ανάπτυξή τους όσο το φαγητό, ο αέρας, το παιχνίδι. Με το βιβλίο της Αγγελικής Θάνου με τον τίτλο Ποιήματα – Σχήματα, με εικονογράφηση Δημήτρη Μοράρου, από τις εκδόσεις Πηγή, ίσως τελικά ανακαλύψουμε τι είναι ένα ποίημα» αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Το βιβλίο Ποιήματα – Σχήματα μπήκε στη χρυσή λίστα του Elniplex.gr.

Σύντομο βιογραφικό Αγγελικής Θάνου: Η Αγγελική Θάνου κατάγεται από τα Κανάλια της Μαγνησίας. Κατοικεί στην πόλη του Βόλου. Εργάστηκε στην Προσχολική Εκπαίδευση ως νηπιαγωγός και ως σχολική σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής στη Μαγνησία και τις Κυκλάδες. Είναι διδάκτωρ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Δώδεκα βιβλία φέρουν το όνομά της.
Σύντομο βιογραφικό Δημήτρη Μοράρου: Ο Δημήτρης Μοράρος είναι ζωγράφος. Ασχολείται με τη Χαρακτική και τις Γραφικές Τέχνες. Έχει σχεδιάσει EX LIBRIS και επιμελείται εκδόσεις βιβλίων και εντύπων. Ζωγράφισε, μεταξύ άλλων, έργα για τρία βιβλία με διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Εκθέτει τη δουλειά του σε ατομικές και συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις, κυρίως στην Ελλάδα. Ζει στον Βόλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το