Τοπικά

Πληρότητες 100% για το ρεβεγιόν – Οι Βολιώτες θα υποδεχτούν το 2020 διασκεδάζοντας

Καταστήματα εστίασης, ξενοδοχεία, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, κλαμπ, ακόμα και καφέ μπαρ αναμένεται να κατακλυστούν από Βολιώτες και επισκέπτες της περιοχής για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ή για να διασκεδάσουν μετά την έλευση του νέου χρόνου. Πολλά μαγαζιά ήδη έχουν πληρότητα 100%, με τα τραπέζια να έχουν κλείσει αρκετές μέρες πριν και δύσκολα θα βρει κάποιος την τελευταία στιγμή ένα τραπέζι για το ρεβεγιόν, δείχνοντας ότι οι Βολιώτες θα προτιμήσουν να περάσουν την Πρωτοχρονιά σε κάποιο μαγαζί. Σε αρκετές περιπτώσεις δεν υπάρχει ούτε καρέκλα και για το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς,

Όλα έτοιμα από τους επιχειρηματίες του κλάδου για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς με τους Βολιώτες να το ρίχνουν έξω για να διασκεδάσουν. Καταστήματα εστίασης, ξενοδοχεία, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, κλαμπ και καφέ μπαρ έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και περιμένουν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, ο οποίος θέλει να διασκεδάσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα.
Ο κ. Παύλος Πάνος από το εστιατόριο-ταβέρνα «Τα καναράκια» σημείωσε ότι δεν υπάρχει ούτε καρέκλα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. «Είναι όλα κλεισμένα εδώ και 15 μέρες περίπου. Η ζήτηση είναι πολύ αυξημένη φέτος, ενώ και το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς είμαστε πλήρεις και δεν υπάρχει τίποτα για διάθεση».
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι, με συγκεκριμένο μενού και τα ποτά να συμπεριλαμβάνονται στην τιμή, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική, κάτι που δείχνει να προτιμά ο κόσμος.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Valis Resort στην Αγριά κ. Ευθυμίου ανέφερε ότι η πληρότητα για το ρεβεγιόν φτάνει το 99% και υπάρχει πολύ μικρή διαθεσιμότητα. «Υπάρχουν ελάχιστα τραπέζια μέχρι σήμερα (σ.σ. χθες το μεσημέρι) για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα για το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς» τόνισε ο ίδιος για να προσθέσει ότι φέτος η κίνηση είναι καλύτερη σε σχέση με πέρσι.
«Υπάρχει μία αύξηση 10% σε σχέση με πέρσι στις κρατήσεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς» σημείωσε ο κ. Ευθυμίου, ο οποίος συμπλήρωσε ότι το μενού για τις συγκεκριμένες μέρες είναι με μπουφέ, με τις τιμές να κυμαίνονται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα.
Τα «πατροπαράδοτα» νυχτερινά κέντρα διασκέδασης έχουν την τιμητική τους μετά την έλευση του νέου χρόνου και φέτος από ό,τι δείχνουν τα στοιχεία θα είναι sold out. Ο κ. Θανάσης Ηλιόπουλος, υπεύθυνος στο Premiera «full of live Volos», τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε ένα τραπέζι για διάθεση. «Είμαστε «sold out» εδώ και μία εβδομάδα περίπου και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε τραπέζια» σημείωσε.

Οι τιμές βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με πέρσι, με το ποτό να στοιχίζει 10 ευρώ και το μπουκάλι 140 ευρώ για τέσσερα άτομα.
Νεαροί σε ηλικία Βολιώτες, αλλά και φοιτητές που ήρθαν στον Βόλο για τις γιορτές για να τις περάσουν με τις οικογένειές τους θα προτιμήσουν κλαμπ και καφέ μπαρ μετά την έλευση του νέου έτους, στα οποία αναμένεται να επικρατήσει το αδιαχώρητο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το