Αθλητισμός

Πικραμένος για τη Νίκη δήλωσε ο Νίκος Ιμεράι: “Εκδιώχθηκα κακήν κακώς”

Ο Νίκος Ιμεράι θεωρεί ότι έπεσε θύμα στημένου σκηνικού προκειμένου να απομακρυνθεί από τη Νίκη. Αυτό δήλωσε χθες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, μη κρύβοντας την πικρία του για όλα όσα συνέβησαν στην πρόσφατη γενική συνέλευση του συλλόγου.
Τους λόγους που αποχώρησε από τα διοικητικά της Νίκης εξήγησε ο Νίκος Ιμεράι στην εκπομπή Clasico του Βόλος 98.6, που μεταδίδεται και από το e-thessalia.gr. Ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου πιστεύει ότι προδόθηκε από συνεργάτες του και ότι τα όσα συνέβησαν στην Γ.Σ. του συλλόγου ήταν σκηνοθετημένα για να τον οδηγήσουν στην έξοδο.
Τόνισε ακόμη ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει διοικητικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά άφησε ανοιχτό… παράθυρο για να βοηθήσει οικονομικά κάποιο άλλο τμήμα της Νίκης. Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για ποιο λόγο απέσυρε το ενδιαφέρον να ηγηθεί της ποδοσφαιρικής Νίκης και τη νέα σεζόν: «Έγραψα τη δήλωση αποχώρησης ύστερα από μεγάλη σκέψη και με πολλή πίκρα. Μέχρι τη γενική συνέλευση νόμιζα ότι ο κόσμος της Νίκης εκτιμά τον Νίκο Ιμεράι με τα όποια λάθη του.

Είχα πει ότι θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης στη Γ.Σ., έστω και τυπικά, για να πάρω την έγκριση να συνεχίσω διότι ήθελα να προχωρήσω τον προγραμματισμό της ομάδας. Ήδη είχα έλθει σε συμφωνία με προπονητές και παίκτες. Όμως στη συνέλευση συνάντησα εχθρικό κλίμα. Δεν με άφησαν ούτε να μιλήσω. Αισθάνθηκα ότι με θεωρούν εχθρό της Νίκης.

Ξέρω ότι τα 50 άτομα της συνέλευσης δεν εκπροσωπούν όλο τον κόσμο της Νίκης. Μάλιστα μέσα εκεί ήταν και άτομα που δεν έπρεπε καν να βρίσκονται στη συνέλευση του συλλόγου. Και όμως αυτά θέλουν να κάνουν κουμάντο…. Αυτοί δεν με άφηναν  ούτε να μιλήσω. «Ψεύτη» με ανέβαζαν και με κατέβαζαν, άνθρωποι που δεν έχουν πληρώσει ποτέ εισιτήριο για να μπουν στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα άρχισα να σκέφτομαι «τι δουλειά έχω εδώ μέσα;». Εγώ μπήκα να βοηθήσω και θα μου τη λένε κιόλας; Εγώ δεν είμαι παράγοντας. Ήθελα να βοηθήσω τον σύλλογο, αλλά αυτή η συμπεριφορά με πίκρανε».

Για ποιο λόγο θεωρεί ότι έτυχε αυτής της συμπεριφοράς: «Κάποιοι δεν θέλουν την ομάδα ψηλά γιατί μετά δεν θα έχουν τον έλεγχό της. Αυτοί ξέρουν μόνο να βρίζουν και να κάνουν ανέξοδη κριτική».

Για το αν η απόφασή του είναι οριστική: «Έχω τελειώσει από τη Νίκη διότι με έδιωξαν. Προφανώς, αυτοί που το έκαναν το σχεδίαζαν από καιρό και φάνηκε με το όλο σκηνικό στη συνέλευση. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ και πάλι με τη Νίκη. Εκδιώχθηκα κακήν κακώς από μία χούφτα ανθρώπων που μου την είχαν στήσει. Κορόιδεψαν τον κόσμο χρησιμοποιώντας τον Σκύφτα. Όταν εκείνος ζήτησε να διαβάσει το υποτιθέμενο mail του Ντόστανιτς εγώ συμφώνησα να το διαβάσει αφού ήξερα ότι ο Ντόστανιτς μόνο καλά λόγια θα είχε να πει. Στη συνέχεια κατάλαβα τι έγινε και δεν ήμουν ο μόνος. Τον Σκύφτα τον έστειλαν σαν… πρόβατο στη σφαγή και μετά έφαγε και ξύλο».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχουν άτομα μέσα στη Νίκη που χάρηκαν από την απώλεια της ανόδου: «Βεβαίως… Μερικοί άνθρωποι δεν ήθελαν την επιτυχία της ομάδας. Αυτό δεν μου βγαίνει από το μυαλό. Ίσως και να το προσπάθησαν, αλλά δεν έχω στοιχεία γι’ αυτό. Αν είχα τότε δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στον Βόλο».

Για τη δήλωση του Αχ. Μπέου ότι από τη Νίκη προσεγγίστηκε άνθρωπος του Ολυμπιακού για να βοηθήσει στα μπαράζ: «Δεν έγινε τίποτε από αυτά, ούτε είχαμε καμία συνεργασία με άνθρωπο του Ολυμπιακού. Από την αρχή είχα πει ότι «εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο» και δεν προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα με άλλους τρόπους».

Για την αγωνιστική πορεία της Νίκης: «Η πορεία ήταν καλή. Στην ισοβαθμία χάθηκε ο τίτλος. Από την αρχή της χρονιάς κάποιοι προσπάθησαν να μηδενίσουν την προσπάθειά μας διότι δεν φέραμε τους παίκτες που ήθελαν για να έχουν ρουφιάνους στα αποδυτήρια. Εγώ έφερα παίκτες εγνωσμένης αξίας. Δυστυχώς μετά τα Χριστούγεννα δεν υπήρξε διοικητική ηρεμία.  Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για το καλό της ομάδας, υπερβαίνοντας τα όριά μου. Χαλάλι και το χρήμα και τον χρόνο που ξόδεψα, αλλά το κλάμα του γιού μου όταν χάθηκε η άνοδος στα μπαράζ δεν θα το συγχωρήσω ποτέ σε κάποιους αλήτες».

Για το αν κάποιοι συνεργάτες του τον έχουν προδώσει: «Αυτό φάνηκε… Το έργο το είδαμε. Επίσης, στη συνέλευση βγήκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και παρουσίασε μία άλλη πρόταση. Είπε ότι υπάρχει άτομο εύρωστο οικονομικά για να «τρέξει» την ομάδα, χωρίς να με έχει ενημερώσει. Φαίνεται πως και αυτό το mail ήρθε ξαφνικά στη Νίκη. Εγώ ήθελα να ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γ.Σ., αλλά δεν με άφησαν ούτε να μιλήσω».

Για το αν υπήρχαν στην ομάδα παιδιά και αποπαίδια, όπως τον έχουν κατηγορήσει: «Ο στόχος χάθηκε από αυτούς τους επιτήδειους… Ξεκινούσε ο αγώνας και αυτοί έβριζαν από το 5ο λεπτό τον Κέρι, που φέτος έβαλε 22 γκολ. Το απωθημένο τους ήταν αυτό, το ότι δεν μπορούσαν να πλησιάσουν τον Κέρι γιατί ήταν γνωστός του προέδρου. Προτιμούσαν παίκτες σαν τον Αποστολίδη, που βγήκε και με κατηγόρησε. Υπήρξαν τέτοιοι ποδοσφαιριστές που είχαν ασυλία από αυτούς. Αν είχα καταλάβει νωρίτερα θα τους είχα διώξει και ας ήταν 500 χρόνια στην ομάδα».

Για το αν θεωρεί ότι κάποιοι τον χρησιμοποίησαν στη Νίκη: «Πήγα αδιάβαστος στη γενική συνέλευση. Δεν αισθανόμουν ότι έπρεπε να απολογηθώ για κάτι. Εγώ τα λεφτά μου έβαλα στη Νίκη και άρχισαν να με βρίζουν κάποιοι… πουθενάδες. Μέχρι χθες δεν υπήρχαν. Είναι προσβολή να με συγκρίνουν μαζί τους. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ανακοίνωση του Blue Club που έλεγε «βρείτε τα μεταξύ σας». Αν θεωρούν ότι κάνω ζημιά προτιμώ να εξαφανιστώ από την ομάδα».

Για το αν οι παίκτες της Νίκης είναι ελεύθεροι: «Αν η Νίκη δεν ανέβει τότε οι παίκτες δεσμεύονται με την ομάδα, εκτός από τρεις. Φυσικά στην περίπτωση που παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ θα πρέπει όλοι να κληθούν να υπογράψουν νέα συμβόλαια».

Για το θέμα του Πανθεσσαλικού: «Αν ήμουν εγώ θα συμμετείχε και η Νίκη στις εργασίες του Πανθεσσαλικού, οπότε θα το χρησιμοποιούσε κανονικά τη νέα σεζόν. Εξάλλου υπάρχει και σύμβαση με τα Τουριστικά Ακίνητα. Αν η επόμενη διοίκηση δεν συνεισφέρει στις εργασίες τότε μπορεί να τη στείλουν να παίζει στο βοηθητικό. Ήδη η διοίκηση της Νίκης θα έπρεπε να μιλήσει με την άλλη ομάδα που έκανε σύμβαση, προκειμένου να δουν τι εργασίες θα κάνουν από κοινού».

Για το αν η απομάκρυνσή του από την ομάδα είχε πολιτικά χαρακτηριστικά: «Υποψήφιοι βουλευτές συγκαταλέγονται σε αυτούς που με έβριζαν. Δηλαδή οι ψεύτες έβριζαν εμένα και με αποκαλούσαν ψεύτη».

Για τα έργα στο «Π. Μαγουλάς»: «Εγώ δεν αναμίχθηκα σε αυτά τα πράγματα. Ένας λόγος που παραιτήθηκα ήταν και ότι ακούστηκαν κουβέντες ότι εγώ ήθελα να κονομήσω από αυτή την ιστορία».

Για το αν θα αναλάμβανε κάποια μικρότερη ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφτεί. Όμως το μόνο που θέλω τώρα είναι να ηρεμήσω. Είναι και εποχή με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις».

Για το αν θα βοηθούσε άλλο τμήμα της Νίκης: «Βεβαίως… Υπάρχουν άτομα από τα άλλα τμήματα που εκτιμώ. Εξάλλου ο περισσότερος κόσμος νομίζω ότι τρέφει ανάλογα συναισθήματα για μένα».

Για το ραδιόφωνο των φίλων του συλλόγου: «Λάθη έγιναν και από τους παραγωγούς του ραδιοφώνου. Τους είχα πει ότι το chat ή τα ανώνυμα τηλεφωνήματα μόνο κακό κάνουν. Όποιος είναι μάγκας ας μιλά επώνυμα και όχι να κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο. Πάντως τα παιδιά στο ραδιόφωνο αγαπούν την ομάδα και προσπαθούν για το καλό της».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το