Τοπικά

Περιπέτεια για περιπατητές στον Κίσσαβο: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα

Περιπέτεια είχαν αλλοδαποί περιπατητές, δύο άνδρες και μια γυναίκα, σήμερα Δευτέρα νωρίς το απόγευμα, στον Κίσσαβο και πιο συγκεκριμένα στο δρόμο προς Ανατολή.

Τρεις ξένοι υπήκοοι, κατά τον περίπατο τους στο βουνό, αναστατώθηκαν μετά από πτώση νεαρής γυναίκας με τον έναν από τους δυο άνδρες να σπεύδει προς τη Σπηλιά για βοήθεια.

Άμεσα ιδιωτικό τζιπάκι κατευθύνθηκε στο σημείο, ενώ κλήθηκε και το Πυροσβεστικό Σώμα, με το πρώτο όχημα να ξεκινάει από το κοντινότερο σημείο και άλλα 5 με 6 οχήματα να ακολουθούν αφού δεν ήταν βέβαιο ότι οι συντεταγμένες του σημείου που βρίσκονταν η τραυματισμένη γυναίκα και οι άνδρες που τη συνόδευαν ήταν σωστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Σουηδό, έναν Πορτογάλλο και μια νεαρή Ισπανίδα που κατά τον περίπατό τους, υπήρξε πτώση της γυναίκας, με μια μεγάλη επιχείρηση ανεύρεσης των ατόμων να στήνεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας όπως προαναφέρθηκε και για καλή τους τύχη να ανευρίσκονται άμεσα και σε καλή κατάσταση.

Ευτυχώς οι περιπατητές εντοπίστηκαν σώοι, ενώ η γυναίκα που δεν τραυματίστηκε σοβαρά μεταφέρθηκε με το ιδιωτικό τζιπάκι σε σημείο κοντά στη Σπηλιά συνοδεία πυροσβεστικού οχήματος, από το οποίο και την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ώστε να την μεταφέρει στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για προληπτικούς λόγους.

Φωτό αρχείου

Πηγή: onlarissa.gr

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το