Τοπικά

Παρόν το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην HORECA

Παρόν το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην HORECA, την μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 10 Φεβρουαρίου 2020 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα για 15η συνεχή χρονιά.
Η HORECA είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Σύμφωνα με τα στατιστικά της έκθεσης για το 2019, στην έκθεση συμμετείχαν 550 εκθέτες και την επισκέφτηκαν 127.000 επισκέπτες, εκ των οποίων οι 850 διεθνείς.
Η εκθεσιακή του επιφάνεια εκτείνεται σε 50.000 τ.μ., ενώ το marketing budget ανέρχεται στα 500.000 ευρώ.
Οι τομείς της έκθεσης είναι: Coffee & Beverages, Food Service-κρεατοσκευάσματα, Ξενοδοχ. Εξοπλισμός-Επίπλωση, Μηχαν. Κουζίνας-Εξοπλισμός Εστίασης, Πληροφορική WEB Marketing, Μηχανοργάνωση-Αναλώσιμα, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξουν 170 ώρες special events.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το