Ελλάδα

Παπανδρέου και Σημίτη βλέπει ο Βενιζέλος

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ

Συναντήσεις με τους δύο πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, θα έχει το επόμενο διήμερο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά μαζί τους και τους κάλεσε για να τους ενημερώσει για τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Εκείνοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση.
Συγκεκριμένα αύριο, Πέμπτη, στις 12.00 το μεσημέρι ο κ. Βενιζέλος θα δεχθεί στο υπουργείο Εξωτερικών τον Γιώργο Παπανδρέου.
Την Παρασκευή στις 11.00 το πρωί θα συναντηθεί με τον Κώστα Σημίτη στο γραφείο του στη Βουλή.
Αύριο, στις 12.00, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον κ. Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών και την Παρασκευή στις 11 το πρωί, στη Βουλή με τον κ. Σημίτη.
Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες από όλες τις πλευρές ο κ. Βενιζέλος θα ενημερώσει τους δύο προκατόχους του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την εν γένει πορεία της χώρας, την οικονομία και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και την επόμενη μέρα του μνημονίου, για τη φάση στην οποία βρίσκονται τα εθνικά θέματα.
Θα συζητήσουν επίσης για τα θέματα του Κινήματος, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα, την πορεία προς τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης και το ιδρυτικό της συνέδριο, αλλά και πως βλέπει ο ίδιος τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την ανάγκη να υπάρξει ευρύτερη συναίνεση.

Αναλυτικά στο www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το