Τοπικά

Απάντηση Ντινόπουλου για τις επιχορηγήσεις του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Ρήγας Φεραίος

Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει κατανείμει από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την χρηματοδοτική κάλυψη έργων και για επενδυτικές δραστηριότητες στον Δήμο Ρήγα Φεραίου το ποσό των 325.820,00 Ε για το έτος 2013 και το ποσό των 122.160,00 Ε για το έτος 2014.

Αυτό επισημαίνεται σε απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών Αρ. Ντινόπουλου προς τη βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, η οποία είχε καταθέσει αναφορά με θέμα την «Αποκατάσταση ζημιών αγροτικού δικτύου Δήμου Ρήγα Φεραίου». Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μακρή είχε κοινοποιήσει σχετικό έγγραφο της δημοτικής αρχής Ρήγα Φεραίου προς το Υπουργείο Εσωτερικών και, με την αναφορά της, είχε ζητήσει την έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι ζημιές του αγροτικού δικτύου της περιοχής, που έχουν προκληθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σε άλλο σημείο της απάντησης Ντινόπουλου σημειώνεται επίσης ότι, το Υπουργείο Εσωτερικών έχει ζητήσει από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας τα απαιτούμενα στοιχεία και, μετά την συγκέντρωση τους, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το θέμα αυτό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το