Τοπικά

Πάνος Λαμπρινίδης-Στάχτος: 19 ετών ο νεότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βόλου

Ο Πάνος Λαμπρινίδης-Στάχτος είναι ο νεότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού στον οποίο ηγείται ο Ιάσονας Αποστολάκης για τον Δήμο Βόλου.
Γεννημένος το 2000 ο πρωτοετής φοιτητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στην Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού (Συντήρηση Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης), συμμετέχει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου Βόλου. Το “μικρόβιο” όμως της ενασχόλησης με τα κοινά το έχει από πολύ μικρότερη ηλικία, καθώς ως μαθητής του Μουσικού Σχολείου Βόλου υπήρξε για χρόνια μέλος και πρόεδρος του Μαθητικού Συμβουλίου, πρωτοστατώντας στις κινητοποιήσεις των Μουσικών Σχολείων πανελλαδικά για την αναβάθμιση τους. Τα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνουν την μουσική και ειδικά την παραδοσιακή,την ζωγραφική και το σχέδιο, ενώ ήταν και μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Νέας Ιωνίας.Φυσικά και το ποδόσφαιρο, όντας γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Σαρακηνού και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής της Μακρινίτσας. Ο ίδιος φιλοδοξεί να προσφέρει στους τομείς νεανικής δραστηριότητας και από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως δηλώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά:
“Η τοπική αυτοδιοίκηση κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος ο θεσμός που πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά στην καθημερινότητα μας και δεν μπορεί να είναι αυτοδιοίκηση αν δεν συντονίζεται συνεχώς με τον παλμό της τοπικής κοινωνίας. Εμείς οι νέοι άνθρωποι ζούμε, αφουγκραζόματε συμμετέχουμε με τον τρόπο μας και επιδιώκουμε να χρωματίσουμε με τα δικά μας χρώματα, ιδέες και δράσεις τα δημοτικά θέματα. Εμείς οι 25ρηδες, οι 20ρηδες, οι 18ρηδες δεν μπορεί να απουσιάζουμε από το κάδρο ενός δήμου που αναφέρεται σε εμάς χωρίς εμάς. Με αυτή την φιλοδοξία, να εκφράσω και να εκπροσωπήσω όσο πιο αυθεντικά μπορώ την δική μου γενιά και τα όνειρα της, διεκδικώ την υποστήριξη των συμπολιτών μου και ιδιαίτερα της νεολαίας, στο σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου.”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το