Τοπικά

Eκδήλωση από τον Εμπορικό Σύλλογο για τις οικονομικές επιπτώσεις της μετεγκατάστασης του “Γεωργούλα”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου & Νέας Ιωνίας, σε συνέχεια της προσπάθειας του να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία για το οικονομικό πλήγμα, που θα υποστεί η τοπική οικονομία, από την απόφαση μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το στρατόπεδο Συν/χη Γεωργούλα, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με την συμμετοχή παραγωγικών και επιστημονικών φορέων με θέμα τις οικονομικές επιπτώσεις της μετεγκατάστασης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα Εκδηλώσεων Μεταξουργείου (Νικομηδείας 2, Ν. Ιωνία). Η είσοδος είναι ελεύθερη, ώστε να συμμετέχουν όλοι στη συζήτηση.
Επίσης θα συμμετέχουν και θα τοποθετηθούν όλες οι ενώσεις και οι σύνδεσμοι αποστράτων και εφέδρων αξιωματικών ενόπλων δυνάμεων αλλά και σωμάτων ασφαλείας του Νομού Μαγνησίας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τη μετεγκατάσταση όλων των πολιτών, των πολιτευτών και των φορέων της πόλης μας, που θίγει άμεσα την παρούσα οικονομική κατάσταση και μακροπρόθεσμα την ανάπτυξη και βιωσιμότητα πολλών επαγγελματιών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου:
“Δυστυχώς, ένα τόσο σοβαρό θέμα, που θα συρρικνώσει την αγοραστική κίνηση, την επαγγελματική δραστηριότητα και θα προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημία σε εμπόρους, επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί ή ολιγωρούν για τις τρομακτικές συνέπειες, που θα επιφέρει.
Η επιστολή των παραγωγικών κι επιστημονικών φορέων της Μαγνησίας για τις συνέπειες στον παραγωγικό τομέα του τόπου μας, που εστάλη προς τους αρμόδιους Υπουργούς δεν είχε καμιά ανταπόκριση προκαλώντας τη δυσαρέσκεια και τους φόβους μας για την αναποτελεσματικότητα των υπευθύνων.
Είναι ευθύνη όλων να δώσουμε το παρόν για τη συνεχή βιωσιμότητα του τόπου”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το