Ελλάδα

Παναγιώτης Φύσσας: «Ήρθε ένα τέρας από το πουθενά και μας κατέστρεψε»

ÁÈÇÍÁ - ÊÁÔÁÈÅÓÇ ÔÏÕ ÐÁÍ. ÖÕÓÓÁ ÓÔÇÍ ÄÉÊÇ ÔÇÓ "×ÑÕÓÇÓ ÁÕÃÇÓ" (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
Για την απελευθέρωση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά του αλλά και όλα όσα έζησε την μοιραία νύχτα του θανάτου του γιου του μίλησε ο πατέρας του Παναγιώτης Φύσσας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Για μένα δεν έχει πεθάνει ο Παύλος. Για μένα έχει πάει στην Γερμανία και μάλλον θα έρθει κάποια στιγμή» δήλωσε στο Star o Παναγιώτης Φύσσας, και συνέχισε: «Στην Ελλάδα όλα γίνονται. Για αυτό το τονίζω αυτό. Έλληνα σκότωσαν. Κάποιοι χαίρονται όταν σκοτώνονται Έλληνες. Να είστε σίγουροι για αυτό. Για αυτό και υπάρχουν και τέτοιοι νόμοι. Να ρωτήσουν όλους τους Έλληνες αν είναι σωστό να βγει ένας δολοφόνος που έχει ομολογήσει».

Ο τραγικός πατέρας ανέφερε παράλληλα ότι ένα «τέρας» ήρθε από το πουθενά και κατέστρεψε την οικογένειά του.

«Από τότε που πέθανε ο Παύλος μέσα μου καίγομαι… λιώνω! Μαζί με τον Παύλο μεγάλωνε και η μητέρα του. Τον γέννησε στα 17 της χρόνια. Εκείνος ήταν χαδιάρης και η μάνα του τον καμάρωνε. Την αγαπούσε την μάνα του. Για την γυναίκα μου μετά τον θάνατο του γκρεμίστηκε ο κόσμος της, καταστράφηκε η ζωή της. Η κόρη μας, μας λέει συνέχεια να κρατηθούμε για τα εγγόνια μας. Μας κατέστρεψαν» είπε ο ίδιος.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το