Πολιτισμός

«Παιχνίδια καλοκαιριού» στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων

 

Τη λήξη των χειμερινών εργαστηρίων γιόρτασε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Αμπελοκήπων στην πλατεία του ΚΔΑΠ, η οποία γέμισε με παιδιά για τα «Παιχνίδια καλοκαιριού».
Η κ. Δέσποινα Μόσχου, υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, τόνισε πως «αποχαιρετούμε τον χειμώνα και τη λήξη των χειμερινών εργαστηρίων, υποδεχόμενοι το καλοκαίρι, έχοντας ετοιμάσει με τις συναδέρφους Αθανασία Κολοφωτιά και Ελένη Νίκου, με τη βοήθεια της κ. Νικηφόρου και της κ. Γαλάνη, ωραία καλοκαιρινά παιχνίδια για τα παιδιά».
Η ίδια ανέφερε πως «τα παιχνίδια είναι κινητικά, ομαδικής δραστηριότητας, συνεργασίας και ατομικά, προκειμένου να διασκεδάσουμε, να παίξουμε και να χορέψουμε».
Η κ. Δέσποινα Μόσχου υπενθύμισε πως από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου αρχίζουν να πρωινά τμήματα στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων για την απασχόληση των παιδιών, ενώ αναμένεται η πρόσκληση για το νέο ΕΣΠΑ, συμβουλεύοντας τις μαμάδες να φροντίσουν για τα εκκαθαριστικά τους, τις κάρτες ανεργίας και τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης.
Μετά την εκδήλωση μοιράστηκαν στα παιδιά χειροποίητα ψαράκια, ενώ κεράστηκαν γλυκό και δροσίστηκαν με φρουτοποτό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το