Αθλητισμός

Οριστικά εκτός Ολυμπιακών η Σαράποβα -Αναβλήθηκε η υπόθεσή της στο CAS

sarapova

Και οι τελευταίες ελπίδες που είχε η Μαρία Σαράποβα για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξανεμίστηκαν, μετά από την ανακοίνωση του CAS ότι αναβάλεται για τον Σεπτέμβριο η απόφαση για την προσφυγή της.

Αρχικά η απόφαση αναμενόταν έως την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι η Ρωσίδα τενίστρια και η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις (ITF) συμφώνησαν σε αναβολή. Αμφότερες οι πλευρές ήθελαν περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσουν την υπόθεση. Ετσι πλέον η ετυμηγορία αναμένεται έως τις 19 Σεπτεμβρίου.

Η Σαράποβα προσέφυγε στο CAS τον προηγούμενο μήνα, ελπίζοντας σε ανατροπή ή μείωση της διετούς ποινής αποκλεισμού που της επέβαλε η ITF, εξαιτίας του θετικού της δείγματος στην απαγορευμένη ουσία meldonium, σε έλεγχο που πέρασε τον Ιανουάριο κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Οπεν.

Αρχικά και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να γίνει γρήγορα η διαδικασία, επιτρέποντας στο CAS να βγάλει απόφαση αυτό τον μήνα, προκειμένου- σε περίπτωση δικαίωσης της αθλήτριας- να προλάβει η Σαράποβα τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το